El regidor de Cultura d’Alacant, Antonio Manresa, va visitar la Fira del Llibre, programada en la plaça Sèneca i que, després de la inauguració del passat divendres, es prolongarà fins al 30 de maig.

Programa més complet que en altres edicions

Manresa i Regueira, directora de l’empresa Makyre, han assenyalat que, en total, en la Fira prendran part 132 autors, que signaran exemplars o intervindran en les activitats. D’ells, 11 participaran de manera en línia en conferències per a col·legis o en esdeveniments similars.

Manresa ha precisat que la Fira ha elaborat un programa més complet que en edicions anteriors, que donarà protagonisme a més dones escriptores que a escriptors i que, per primera vegada, s’ha donat ajudes a la implantació de les casetes. Aquestes subvencions arriben al 65 per cent del seu cost, segons l’edil.

El regidor i la directora han assenyalat que la Fira reflecteix l’esperit d’Alacant com a ciutat oberta. Makyre ha indicat també que ja han participat 107 escolars, dels cursos 4t, 5é i 6é de Primària, en el concurs per a l’elaboració de llibres. S’han seleccionat sis obres. D’elles, es triaran tres finalistes. Els xiquets i xiquetes que han participat en l’elaboració d’aquestes tres obres rebran com a premi lots de llibres.