El pàrquing de la UMH acollirà el pròxim 27 de juny un concert de Manuel Carrasco amb el seu gira “La Creu del Mapa” i en el marc de les actuacions del “Centenari del Gran Teatre”.

Així ho ha confirmat la regidora de Cultura, Marga Antón, qui ha declarat que “és tot un luxe poder comptar a Elx amb la presència de Manuel Carrasco, guanyador recentment del Premi Odèon al millor directe amb la seua ‘Creu del mapa’ i un dels artistes que més públic va portar als seus concerts durant 2019”.

Antón ha informat que demà dijous es posaran a la venda 10.000 entrades per a aquest concert que es podran comprar a través de la web del cantant a partir de demà.

Una altra de les artistes que visitarà Elx en els pròxims mesos és Índia Martínez. Del barri de les Palmeres és l’Índia Martínez i “Palmeres” és el títol del seu huité àlbum, que s’estrena el 25 d’octubre. Es plasma així l’homenatge de la cordovesa als seus orígens, el seu retorn al punt de partida com a base per a trencar fronteres. Indi lliurament a la seua legió de seguidors un treball carregat de feminitat, força i talent, la superació definitiva de l’aliatge de flamenc i pop que l’han catapultada com una artista essencial.

Palmeres és una confirmació del desbordant art de l’Índia, el mateix que l’ha convertida en la figura número u del pop racial espanyol. Tot el seu talent el ve demostrant des dels seus primers treballs, mediada la dècada passada, amb la seua característica mescla de cultures i de músiques del món: hindú, àrab o, per descomptat flamenc.

Tot aqueix poder femení i totes aqueixes arrels es poden gaudir ara en la seua nova gira, Palmeres Tour, que arribarà el pròxim 12 de juny a la Rotonda del Parc Municipal d’Elx dins del cicle d’actuacions del “Centenari del Gran Teatre”.

Les entrades estan disponibles en https://lomasticket.com/es/events/india-martinez-en-elche