Manuel Carrasco arriba a Elx el 27 de juny en el marc del ‘Centenari del Gran Teatre’

Manuel Carrasco arriba a Elx el 27 de juny en el marc del ‘Centenari del Gran Teatre’

El pàrquing de la UMH acollirà el pròxim 27 de juny un concert de Manuel Carrasco amb el seu gira “La Creu del Mapa” i en el marc de les actuacions del “Centenari del Gran Teatre”.

Així ho ha confirmat la regidora de Cultura, Marga Antón, qui ha declarat que “és tot un luxe poder comptar a Elx amb la presència de Manuel Carrasco, guanyador recentment del Premi Odèon al millor directe amb la seua ‘Creu del mapa’ i un dels artistes que més públic va portar als seus concerts durant 2019”.

Antón ha informat que demà dijous es posaran a la venda 10.000 entrades per a aquest concert que es podran comprar a través de la web del cantant a partir de demà.

Una altra de les artistes que visitarà Elx en els pròxims mesos és Índia Martínez. Del barri de les Palmeres és l’Índia Martínez i “Palmeres” és el títol del seu huité àlbum, que s’estrena el 25 d’octubre. Es plasma així l’homenatge de la cordovesa als seus orígens, el seu retorn al punt de partida com a base per a trencar fronteres. Indi lliurament a la seua legió de seguidors un treball carregat de feminitat, força i talent, la superació definitiva de l’aliatge de flamenc i pop que l’han catapultada com una artista essencial.

Palmeres és una confirmació del desbordant art de l’Índia, el mateix que l’ha convertida en la figura número u del pop racial espanyol. Tot el seu talent el ve demostrant des dels seus primers treballs, mediada la dècada passada, amb la seua característica mescla de cultures i de músiques del món: hindú, àrab o, per descomptat flamenc.

Tot aqueix poder femení i totes aqueixes arrels es poden gaudir ara en la seua nova gira, Palmeres Tour, que arribarà el pròxim 12 de juny a la Rotonda del Parc Municipal d’Elx dins del cicle d’actuacions del “Centenari del Gran Teatre”.

Les entrades estan disponibles en https://lomasticket.com/es/events/india-martinez-en-elche

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X