Una cançó que es fonamenta en el desamor en aquests temps difícils i que atresora centellejos d’humor sota el suport de la música electrònica, sòlides guitarres, autotune i bizarrismo.

Cançó que funciona al costat d’un “selfie vídeo-clip” gravat des de la quarantena per Manuel Solís, vocalista i guitarrista de la banda, on el mateix ens relata des de la seua llar una irònica i particular crònica personal.

La formació valenciana es troba ultimant els detalls del que serà el seu primer LP sota la producció de David Garzinsky (Limbotheque), la data de llançament està prevista per a finals d’any, encara que abans avançaran un nou single acompanyat de vídeo clip.

La banda formada per Manu Solís (Guitarra i veu), Jorge Arias (Guitarra i teclats), Luis Bonafé (Baix i cors) i Rodrigo Quezada (Bateria i cors), es caracteritza per armar cançons de Pop-Rock amb lletres molt cuidades i una cadència melòdica brillant.

Entre les seues influències citen a bandes com The Cure, Depeche Mode, Rolling Stones, Arcade Fire, Pink Floyd, The Beatles o The Strokes, i dins del indie patri a formacions i artistes com Joe Crepúsculo, els seus paisans L’habitació Roja, Els Planetes, Kiko Verí i Nacho Vegas entre molts altres.

Els valencians compten amb un EP homònim en el mercat i un single que van avançar l’any passat titulat “Va ser en una altra vida”, durant l’últim any van estar girant pel territori nacional, obrint per a bandes com Kokoshca, o sent part del cartell d’alguns festivals com el Rin Ran Sona de Múrcia, o Els Concerts de la Pèrgola de Cerveses Alhambra de València al costat de Ricardo Vicente, aquest últim ajornat temptativament al pròxim 3 de setembre.

Single “Amor en quarantena”:

Gravat en ManuteBol Estudi i al Castell Alemany.

Barrejat i masteritzat al Castell Alemany per Carlos Hernández Nombela.

https://youtu.be/BU5Vb8TUp9Y

https://youtu.be/BU5Vb8TUp9Y