Mercalicante amb el suport de la Regidoria de Mercats de l’Ajuntament d’Alacant ha posat en marxa la segona edició de la Marató Fotogràfic del clúster alimentari amb el qual pretén acostar a la ciutadania el coneixement dels mercats municipals de la ciutat d’Alacant i així promocionar el comerç de proximitat. Es tracta d’una marató en el qual els participants hauran de recollir instantànies en els principals mercats municipals de la ciutat.

Podran participar en aquesta Marató Fotogràfic de Mercalicante per a potenciar el comerç de proximitat persones de qualsevol edat i nacionalitat. En el cas dels menors hauran d’anar acompanyats del seu tutor legal.

L’objecte del concurs és aconseguir captar, promoure i difondre els valors que defensa Mercalicante a través de fotografies realitzades en els mercats municipals de la ciutat d’Alacant.

Els principals valors que promou Mercalicante es caracteritzen per la promoció de l’alimentació saludable, el desenvolupament sostenible i la protecció del medi ambient, la traçabilitat i seguretat alimentària, així com el compromís amb les persones i el desenvolupament de projectes socials i solidaris.

Se celebrarà en els mercats municipals de la ciutat el dissabte dia 26 d’octubre, amb la col·laboració de la Regidoria de Mercats del Excmo Ajuntament d’Alacant.

El termini d’inscripció finalitza el 21 d’Octubre de 2019.

Web inscripció: https://www.mercalicante.com/es/contenido/concurso-fotografia-2019/