La Regidoria de Persones Majors va celebrar en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi l’acte de lliurament del seté Concurs Literari de les Aules de la Tercera Edat que es realitza amb motiu de Sant Valentín. La iniciativa ha comptat amb una àmplia participació, amb un total de 28 obres presentades, de les quals 15 eren poemes i 13, cartes. En total s’han presentat 18 persones amb 22 pseudònims.

El jurat del concurs format per Enric M. Piera, María Serra Laliga i Luis Peidro Payá, va determinar que en la categoria de poesia la guanyadora fóra Margarita Company Payá amb «Música i Estima» mentre que el segon va ser per «Amor i veneració», escrit per María Luisa Llinares Torregrosa.

En l’apartat de prosa, el primer premi va ser per “Carta d’Amor d’una mare d’acolliment”, d’Adoración León Santoyo, mentre que Jorge Calatayud Francés, va aconseguir el segon premi amb «Flores Secas».

Els quatre premiats van llegir les seues obres i van emocionar a tot el públic assistent que els va aplaudir efusivament.

La regidora de Gent gran, Carol Ortiz, va fer el lliurament dels premis, acompanyada pel jurat. Ortiz destaca que “Aquesta és una més de les activitats que fem per a les persones majors; aquesta setmana tindrem la festa dels enamorats i la pròxima celebrarem amb els nostres majors Carnestoltes. Cal destacar que aquesta és la setena edició d’un concurs que cada any està més consolidat; nosaltres continuarem treballant per a aconseguir un temps d’oci de qualitat per a les persones majors, ací tenim un clar exemple, ja que els participants són alumnes de les Aules de la Tercera Edat, que tenen ja borda 900 alumnes”.

La regidora de Persones Majors, Carol Ortiz, va fer el lliurament dels premis, acompanyada pel jurat. Ortiz destaca que “Aquesta és una més de les activitats que fem per a les persones majors; aquesta setmana tindrem la festa dels enamorats i la pròxima celebrarem amb els nostres majors Carnestoltes. Cal destacar que aquesta és la setena edició d’un concurs que cada any està més consolidat; nosaltres continuarem treballant per a aconseguir un temps d’oci de qualitat per a les persones majors, ací tenim un clar exemple, ja que els participants són alumnes de les Aules de la Tercera Edat, que tenen ja quasi 900 alumnes”.