María Ivorra Yagüe: música, cant, art i inclusió

María Ivorra Yagüe: música, cant, art i inclusió

La proposta de María Ivorra Yagüe a Alacant no preten fer comprendre el cant i el poder de la veu sense un altre interés que l’aprenentatge, la diversió mateixa i el plaer de cantar. Treballa des d’un mètode propi basat en 4 pilars fonamentals: música, Interpretació, Conceptes i Tècnica.

La música com a centre d’aprenentatge on l’harmonia, la melodia i el ritme són tres mons a través dels quals s’accedeix a les bases fonamentals. La interpretació com a porta al món emocional, el seu coneixement el seu valor psicoexpresivo. Els conceptes com a accés a l’anàlisi lírica. Així com el coneixement i anàlisi profunda de les paraules de les composicions i cançons i la Tècnica vocal com a centre o pilar fonamental d’un instrument humà (veu) que és fàcil d’aprendre, accessible i divertit per complet.

A la seua pàgina web descobriràs aquests secrets com la identitat sonora que és un concepte de musicoteràpia i el seu estudi conforma també hui la meua manera de comprendre el cant. Li permet juntament amb altres aspectes tècnics realitzar una anàlisi vocal exhaustiva i aprofundir en les emocions que repercuteixen en l’expressió així com en el bagatge sonor de la persona. L’aprenentatge des d’aquest punt de vista és més orgànic, profund i únic.

El treball de María Ivorra Yagüe com musicoterapeuta i el seu treball en relació amb la salut mental li permeten hui aprofundir dia a dia en les emocions dels éssers humans i per a sanar.

Espanya 2050 també aborda aquests assumptes, però explora a més qüestions relacionades amb el teixit productiu del nostre país, el capital humà, la vertebració territorial, el mercat laboral i els reptes i oportunitats que plantejaran megatendencias com la digitalització o l’envelliment demogràfic a la nostra economia i al nostre estat de benestar.

Assenyala que un Artista conscient de les necessitats socials pot abordar amb el seu projecte musical una mica més que el gust per la música, la indústria musical o la música com a espai de plaer, exposició i descobriment cultural. Cal ser “ciutadana del món” i ciutadana global.

Per a contactar amb ella ho pots fer a través de les xarxes socials Facebook, Linkedin, Instagram o Youtube.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X