Dissabte que ve 8 de maig de 2021 s’inaugura l’exposició “Todo pasa y todo queda” de l’artista il·licitana multidisciplinària María Jesús Soler Ferrández, comissariada per Ángel Castaño. En ACAS. Elx. Alacant.

L’artista és doctora en Filosofia i llicenciada en Belles arts, manté una relació estreta en tots dos àmbits en incorporar a les seues creacions el tàndem filosofia-art, introdueix a l’espectador en un llenguatge pròxim generat pel color, el gest i les idees.

María Jesús Soler
María Jesús Soler

María Jesús Soler desenvolupa un procés interior en el qual entren en joc vivencies i experiències instal·lades en un temps detingut i no acabat en el qual estem immersos.

Els seus acrílics, aquarel·les i collages al costat de xicotetes escultures, formen una obra intimista, diagnòstic de la nostra societat contemporània, en un conjunt expositiu d’unes cinquanta obres de diferents tècniques i formats.

La sensibilitat de la seua mirada es dirigeix i reivindica cap al valor de l’esperança i de l’ésser humà en els moments difícils que estem passant: “colp a colp, vers a vers”.

Presentaran la inauguració el comissari, Ángel Castaño qui estarà acompanyat per l’historiador i crític d’art Valeriano Venneri i la pròpia artista.

L’exposició s’inaugurarà el dissabte, dia 8 de maig, a les 11.30 h. en ACAS (Ángel Castaño Art Space). Plaza de Sant Joan, 1 d’Elx i romandrà fins al diumenge, 30 de maig de 2021.