El conegut actor de cinema i televisió Mariano Peña es converteix en el Senyor de l’Univers en la comèdia que ha triomfat a Nova York. Obra de Déu, escrita per David Javerbaum i dirigida per Tamzin Townsend, una coproducció de Txalo Produccions i Pentación Espectacles. Bernabé Fernández i Chema Rodríguez-Calderón completen el repartiment d’aquesta producció aclamada per la crítica que estarà hui divendres 10 d’agost en l’Auditori de Torrevieja a les 22:00 hores.

Segons la informació de la productora de teatre Pentación: “El senyor de l’Univers, creador dels Cels i la Terra ens visita en el teatre per a reescriure els seus deu manaments. Per fi arriben les respostes a totes aqueixes preguntes que ens fem des del començament de la nostra era. Per què va crear Déu a Adán? Era Eva realment una pecadora? Quants animals va ficar Noé en l’arca? L’autèntica història mai explicada dels protagonistes de la Bíblia: Jesús, Abraham, Moisés i Steve Jobs. Tot allò que vostè sempre va voler saber contestat pel rei de l’espai i el temps i els seus fidels arcàngels. Només t’assegurem una cosa… no podràs parar de riure”.

Mariano Peña.

Natural de Camamilla (Huelva), Mariano Peña va donar els seus primers passos com a actor de doblatge i de teatre, mitjà en el qual va començar amb l’obra La bella femella. Ha sigut la veu de personatges com el mestre Kame Sennin de Dragon Ball, a més d’haver participat en algunes de les sèries més reeixides dels últims anys, com a Companys, Hospital Central, Els Serrano o Aída, en la qual interpretava a Maurici Colmenero, paper pel qual ha rebut múltiples premis. En el cinema, ha format part de llargmetratges com La llum prodigiosa, Reines i No ho crides amor, crida-ho X. També ha protagonitzat grans musicals com Priscilla, Reina del Desert, en el qual interpretava a la dona transexual Bernardette Basinger.

Tamzin Townsed. Directora.

Nascuda a Anglaterra, Tamzin Townsed és un dels noms més associats a l’èxit teatral a Espanya. Va començar la seua carrera a Barcelona, dirigint muntatges de gran acollida com Bones Festes o El Diari d’Anna Frank. També ha dirigit diverses de les obres de Jordi Galcerán, com a Paraules Encadenades, Carnavala o Fugida. Amb més de 40 produccions teatrals a les seues esquenes, Townsend ha treballat tota classe de textos, des de clàssics com Shakespeare i Zorrilla fins a contemporanis com Yasmine Resa o Sharman Macdonald. Actualment és la coordinadora del Grau en Arts Escèniques de la Universitat Europea de Madrid.