L’actriu Marta Hazas i l’actor i presentador de televisió Carlos Sobera actuaran hui diumenge, 4 de novembre, a les 19h en el Auditori Teulada Moraira amb la comèdia teatral “5 i Acció…!!!, en el qual l’amor, els riures, l’engany i els enredos són els protagonistes.

Escrita, dirigida i interpretada també per Javier Veiga, formen part igualment del repartiment Ana Rac i Ana Cerdeiriña.

“5 i Acció…!!! és un vodevil glamuroso en el qual sota una aparença d’una clàssica comèdia d’embulle, s’amaga una àcida sàtira sobre el món del cinema, la televisió, i les ànsies per “triomfar” a qualsevol preu.

Hora i mitja llarga de riures continus que evadiran a l’espectador d’una rutina diària, amb diàlegs amens i col·loquials, amor, gelosia i com no, infidelitat com a rerefons.

La jove i innocent presentadora de “El temps” d’un telenotícies de màxima audiència, també és ‘casualment’ l’amant del president del canal de televisió. Marisol (Marta Hazas), somia amb convertir-se en actriu. I Adolfo (Carlos Sobera) decideix complir el somni de la seua ‘núvia’. Per a açò contracta els serveis d’un mediocre aspirant a director de cinema (Javier Veiga).

Adolfo està disposat a produir un llargmetratge amb Marisol com a protagonista. Encara que no és clar si vol que ella triomfe, o que la pel·lícula siga un fracàs estrepitós, perquè Marisol, desencantada, torne als seus braços a seguir sent la seua “xica del temps” i la seua “xica passatemps”.

Max intentarà salvar la seua pel·lícula. Marisol intentarà salvar el seu somni. Antonia intentarà salvar el seu treball. La dona d’Adolfo, Pilar, intentarà salvar el seu matrimoni. I Adolfo… intentarà salvar el seu cul. Tots oculten alguna cosa, tots volen alguna cosa de l’altre i ningú es fia de ningú… Però mentrestant, es comença a rodar la pel·lícula: ‘5 i Acció…!!!’.

Més de 100.000 espectadors ja l’han vist i ara tens l’oportunitat de gaudir d’ella en el Auditori Teulada Moraira. Les entrades es poden adquirir a través de Instant Tiquet, Taquilla Auditori, Ajuntament de Teulada i Espai La Senieta Moraira.