L’Auditori Internacional de Torrevieja ha elaborat una àmplia programació que es desenvoluparà entre els mesos d’octubre i agost. Entre els espectacles que es presenten en cartellera es troben noves actuacions i també les que van haver de ser ajornades a causa de la pandèmia. Martita de Graná, Jorge Javier Vázquez, en ‘Desmontando a Seneca’, María Peláe, ‘Un atípico cuarteto lírico’ i dues actuacions de ‘Torrevella Sona a Jazz’ són les estrenes d’aquesta temporada. Les entrades ja estan a la venda en www.auditoriotorrevieja.com.

Una temporada més l’Orquestra Simfònica de Torrevella interpretarà a l’auditori el seu cicle de concerts. El 24 d’octubre serà el primer de la temporada amb peces dedicades als compositors Mozart i Tchaikovsky. Un concert que tindrà una altra sessió el 25 d’octubre.

La música clàssica continuarà el 31 d’octubre. Un instrument, quatre veus, una vellutada escenografia i una delicada il·luminació seran els elements principals de ‘Un atípic quartet líric’.

Una altra de les artistes convidades aquesta temporada a l’auditori torrevejense serà María Peláe, que trepitjarà l’escenari de l’auditori el 13 de novembre. En el concert, la cantant interpretarà els seus temes en els quals mescla la crítica i l’anàlisi de l’actualitat, a través de l’humor, el seu segell inconfusible.

María Peláe

Encara que en versió reduïda, a causa de l’actual situació, l’Auditori no ha volgut deixar al seu públic sense el Cicle ‘Torrevella Sona a Jazz’, que tan bon acolliment ha obtingut en les seues dues edicions anteriors. D’aquesta manera, el 14 de novembre es presenta ‘Nostàlgia cubana’, amb Ariel Bringuez Quintet. Un nou projecte amb una elegant selecció de grans cançons de la seua terra natal, Cuba. Melodies i lletres que s’han encarregat de commoure a diverses generacions i que continuen emocionant-nos sense importar generació o latitud

I el 21 de novembre farà el propi, Mariel Martínez i Fabián Carbone, amb ‘Trobada amb el tango’. Una conversa musical on l’emoció i la qualitat interpretativa seran la posada en escena d’un concert exquisit ple de subtils matisos i amb tota la força del tango. Els dos artistes, de trajectòria internacional, presenten aquest concert on interpreten a grans compositors i poetes en una trobada amb el Tango.

Nostalgia cubana

La pinzellada d’humor en aquesta nova programació arribarà de la mà de Martita de Graná. La humorista malbaratarà tot la seua desimboltura el 27 de novembre amb el seu espectacle ‘Mi padre flipa’. Ella és una de les influencers més mediàtiques i divertides que actualment es “tira palante” i es llança als escenaris de les millors sales i teatres d’Espanya.

Per part seua, el presentador televisiu, Jorge Javier Vázquez, recalarà a l’auditori amb ‘Desmontando a Seneca’, una comèdia escrita per Juan Carlos Rubio i que, prenent com a guia els ensenyaments del filòsof cordovés. Es podrà presenciar el 12 de desembre.

A partir de gener, l’Auditori de Torrevella recupera la programació de l’última temporada. Ajornada per la pandèmia. Així, el 23 de gener arribarà el teatre amb ‘Blat brut’. Al capdavant d’aquesta comèdia de David Manet està Juan Carlos Rubio, dirigint la versió de Bernabé Rico i la interpretació de Nancho Novo, Eva Isanta, Norma Ruiz i Fernando Ramallo.

El 19 de febrer visitaran Torrevella Santiago Segura, José Mota i Florentino Fernández amb ‘El Sentit de l’Humor. Dos ximples i jo’. La idea de l’espectacle és clara, tres grans còmics es reuneixen sobre un escenari per a analitzar, des del seu peculiar punt de vista, el sentit de l’humor.

‘Joyful!’ és el nou espectacle de Belter Souls, que estarà en el cartell per al 26 de febrer. Una producció en la qual la companyia transmet tota l’energia i potència de les seues veus úniques a través dels temes més emblemàtics de la història de la música negra. La fusió de la força d’un concert de góspel amb una espectacular posada en escena i una divertida dramatúrgia han fet de Joyful! un espectacle capaç d’emocionar i fer vibrar a tota mena de públic.

L’auditori torrevejense presentarà tres funcions del musical ‘La Crida’. Tindran lloc el divendres 19, el dissabte 20 i diumenge 21 de març (21.30 hores). Els creadors de l’espectacle revelació dels últims anys són Javier Ambrossi i Javier Calvo (Els Javis). ‘La Crida’ és una comèdia sobre la fe, l’amistat, el primer amor, la cerca de la identitat, el electro-llatí i Whitney Houston, té cançons i banda de Déu en directe.

Ja el 15 de maig, serà torn de la dansa amb El Ballet de Moscou que continuarà celebrant els seus més de 30 anys sobre els escenaris de tot el món convidant-nos a gaudir d’una de les obres més emblemàtiques del repertori clàssic de ballet, ‘Romeo i Julieta’.

I tancarà la programació el xou ‘A toda costa’ el 28 d’agost, Després del gran èxit del seu gira nacional, esgotant totes les localitats en totes les dates, el Comandant Lara i Cia. arribaran amb aquest espectacle. Luis Lara, més conegut com el ‘Comandant Lara’, és un autèntic fenomen mediàtic en els últims anys. Amb el seu humor directe, arriscat, més de tocar coses compromeses, provocarà que al mateix temps que ens ruboritzem no puguem parar de riure ni un només segon. I en aquesta ocasió ve acompanyat de Jesús Tapia i Vicente Ruidos que faran les vegades de teloners de manera intercalada durant el xou.

Les entrades d’aquests espectacles, i dels quals puguen sumar-se a aquesta programació, es poden adquirir en www.auditoriotorrevieja.com