El dilluns 2 de juliol va començar la ‘Escola d’Estiu’. Un total de 235 xiquets i xiquetes poden gaudir des del 2 de juliol fins al 14 d’agost de les activitats programades per a enguany en el CEIP Pla de Barraques.

L’edil d’Educació M.ª Carmen de Llepe (Partit del Campello) ha declarat que “La ‘Escola d’Estiu’ facilita la conciliació de la vida laboral i familiar i fomenta la creativitat, la diversió i l’educació en valors durant el període de vacances escolars” a més ha destacat “el gran treball que realitzen en la Escola d’Estiu i el satisfets que estan els xiquets i xiquetes amb el programa d’activitats que estan duent a terme ”.

La ‘Escola d’Estiu’ de El Campello està dirigida a xiquetes i xiquets de 3 a 14 anys i es desenvoluparà durant 3 quinzenes. La primera del 2 al 13 de juliol, la segona del 17 al 31 de juliol i la tercera de l’1 al 14 d’agost. La ‘Escola d’Estiu’ ofereix els següents serveis: la ‘Escola Matinera’ l’horari de la qual és de 07:00 a 09:00 amb desdejuni inclòs; la ‘Escola d’Estiu’ l’horari de la qual és de 09:00 a 13:00 hores; i el servei de menjador l’horari del qual és de 13:00 a 15:30.

Enguany la “Escola d’Estiu” es duu a terme en el CEIP Pla Barraques. En les seues instal·lacions es realitzen les diferents activitats que tenen preparades per als alumnes. Entre les activitats programades s’inclouen tallers, activitats esportives, repàs escolar, anglès i valencià on els nivells estan adaptats a cada edat.