L’actor i cantant Asier Etxendía i el músic napolità Enrico Barbaro s’han unit per a donar forma un dels projectes musicals que major expectació ha despertat en els últims mesos. La transfiguració del Mastodont és la posada en escena d’un disc conceptual carregat d’energia i la millor música. La cita és el dissabte 28 de setembre a les 20’00 h. en el Teatre Chapí de Villena.

La transfiguració del Mastondonte és un viatge emocional i una proposta musical que combina diferents estils amb una posada en escena digna d’una obra de teatre. Amb ell, la banda ha recorregut al llarg d’aquest estiu diverses sales i festivals fent ballar a tota mena de públic i ara recalarà a Villena per a regalar les nostres oïdes amb la seua música i sacsejar-nos amb tota l’energia que transmeten des de l’escenari.

Asier Etxendía, animal escènic i cara visible del grup, colidera amb Enrico Barbaro un projecte que combina guitarres, música electrònica i aires èpics, gestat amb manyaga durant dos anys que s’ha vist plasmat en un disc i en el qual també s’integren els músics Iván Prada (guitarra elèctrica), Pi Rovoreto (bateria) i Domi Oliver (piano, percussió, bateria electrònica, saxo i guitarra acústica.

Des de la seua estrena ha recorregut els millors festivals de música com el BBK Live Festival de Bilbao, Low Festival de Benidorm i Sonorama d’Aranda de Duero, entre altres i en l’actualitat estan realitzant una extensa gira de teatres.

La transfiguració del MASTODONTE, el concert

Direcció musical, baixos, sintetitzadors i programacions: Enrico Barbaro

Veu: ASIER ETXENDIA.

Dissabte 28 de setembre 2019. 20’00 hores.

Entrades des de 15 € fins a 20 €