Amb la música de Raúl Juan Lledó, interpretada en directe pel mateix autor, i la veu de José Galán, arrancava la presentació de Toda la verdad sobre Charles Bukowski, l’última novel·la de Mateo Darrán, autor establit a Alacant, el passat 24 de setembre a la vesprada.

Els versos de El pájaro azul de Bukowski van omplir la terrassa del restaurant El Sorell davant el mig centenar d’assistents que van gaudir de l’esdeveniment, respectant en tot moment les mesures de seguretat, distància i màscares, i que van acompanyar a l’autor en una presentació que es va convertir en una xarrada simpàtica entre dos amics, Darrán i Raúl Juan, coneixedors a fons de l’obra de Bukowski, encara que la novel·la “no és un llibre sobre Bukowski”, va declarar l’autor.

Van parlar, a més, del procés creatiu, del paper de la literatura, i de la necessitat de reivindicar l’art com a agent provocador davant la incipient tendència del “culturalment correcte”.

L’acte va finalitzar amb la signatura d’exemplars. L’autor es va mostrar agraït i feliç per haver pogut materialitzar la presentació en un temps difícil per a la cultura.