Atés que la literatura postconfinament s’està reactivant a Alacant, el pròxim 10 de setembre a les 18 h. es presenta en la Llibreria 80 Mons la segona novel·la de Mateo Darrán, Toda la verdad sobre Charles Bukowsy.

Mateo Darrán va nàixer a Ontinyent en 1975. Des de sempre ha desenvolupat una activitat artística entorn de la paraula, com a cantautor, actor, autor de teatre i escriptor. És autor de la novel·la El horror, la chica y Marlon Brando qualificada pel periodista i escriptor Martín Sanz, qui la va presentar en 2018 a Alacant, amb una posada en escena exquisida, com un thriller existencialista. És professor de Llengua i Literatura a Alacant. Alguns dels seus poemes han sigut publicats en fanzines culturals.

Actualment col·labora en la revista LOBLANC amb una columna literària titulada Confessions d’un lector de merda, en la qual ret homenatge a escriptors de la literatura contemporani com va fer amb Bukowskyy el mes de desembre passat.

El protagonista d’aquesta novel·la, un excèntric reposador de supermercat, es veu embolicat en una absurda investigació a partir de la trucada de telèfon equivocada d’un desconegut. El desenvolupament d’aquesta investigació transformarà la seua anodina existència i servirà també per a desentranyar la personalitat del personatge, les seues experiències vitals i la relació amb les diferents dones que han passat per la seua vida.

Tota la veritat sobre Charles Bukowsky no és només una novel·la de ficció, sinó també un homenatge a la figura de l’escriptor Henry Charles Bukowsky.

És una novel·la disbauxada i divertida, plena d’humor negre i sarcasme, que recrea una història tan desficaciada com commovedora, repleta de personatges extravagants i stituaciones absurdes. Una història que captivarà als lectors i lectores, tant als fans de Bukowsky com als desconeixedors de la seua obra.

La presentació també s’emetrà online a través del de canal de Youtube de Aguas de Alicante per si no et pots desplaçar i desitges veure-ho directament des de tu mòbil o ordinador, a casa o en el treball.