Descobrir noves bandes? En Low Festival és possible. L’Escenari Jägermeister del festival benidormense s’ha constituït en el punt de trobada ineludible per als lowers més exigents i àvids de noves propostes.

Per això, els programadors del festival han apostat enguany per bussejar en el calorós magma de les bandes emergents i alternatives que més estan donant que parlar en l’escena nacional i internacional, i han conformat un cartell del qual molts lowers trauran algunes de les seues noves bandes favorites.

Doble a l’internacional

Cinc són els noms internacionals que encapçalen l’Escenari Jägermusic. Una aposta que es redobla enguany i que va des del folk-rock de la nord-americana Mattiel fins al electrofolk llatí dels argentins Chancha Via Circuit, passant pel rock corretjós de les angleses Nova Twins, el pop de guitarres argentines de les Lligues Menors i el punk-rock dels yankies White Fang.

I repóquer de talent nacional

Però els noms nacionals no es queden curts: el talent de bandes que arriben al festival amb el seu primer disc sota el braç (Cupido, Afecte, Monterrosa)… o fins i tot sense ell (Adriana Proenza). El pedigrí rock de Coixí de seguretat, The Limboos o Mourn. O el desconcertant directe de la Zowi. En definitiva, un teixit de sons que conformen el futur de l’escena independent nacional.