Divendres passat, 14 de febrer, va tindre lloc en el Museu de la Biodiversitat la inauguració de l’exposició i concurs fotogràfic «Rutes Màgiques per Ibi i els seus voltants 2019», organitzat per la Regidoria de Medi Ambient i la d’Esports de l’Ajuntament d’Ibi. així com la presentació de les noves rutes que es realitzaran al llarg d’enguany, amb els itineraris i emplaçaments més singulars que es visitaran.

En la presentació va estar Pilar Herráiz, tinenta d’alcalde de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ibi; Joan Josep Sarrió, tècnic de l’Ajuntament i membres de l’Associació Cims sense Barreres, que enguany ajudaran al fet que les rutes siguen encara més màgiques i accessibles per a tothom, permetent a les persones amb mobilitat reduïda gaudir d’elles.

Al seu torn, va tindre lloc el lliurament de premis del Concurs Fotogràfic de la Rutes Màgiques per Ibi i els seus voltants 2019. Relació de premiats del Concurs Fotogràfic:

Rubén Marco Verdú, premiat en les rutes “Via Verda i el Puig”, “Ermita de Polop i la Menora”, “Barranco de l’Infern”, “Carrasqueta i Camí Vell”, Barranquet de Sant Pere”, “Altet de Sta. Marieta” i “Cim de la Teixereta”.

Felipe Marco Martínez, premiat en les rutes “Via Verda i el Puig”, “Ermita de Polop i la Menora”, “Carrasqueta i Camí Vell”, “Barranquet de Sant Pere”, “Altet de Sta. Marieta” i “Cim de la Teixereta”.

Vicente Pina Verdú, premiat en la ruta “Els Plantadets”.

Lidia Pérez Palao, premiada en les rutes de “Ermita de Polop i la Menora” i “Barranco de l’Infern”.

Antonio Valero, premiat en la rutes de “Carrasqueta i Camí Vell”.

Encarni Queixal, premiada en la ruta de “Altet de Sta. Marieta”.

Felipe Marco Martínez, va ser l’afortunat en el sorteig d’un sopar per a dues persones entre els Carnets amb totes les rutes segellades.