La regidoria de Medi ambient ha decidit acostar el patrimoni natural de El Campello a tots els seus veïns a través d’una iniciativa mitjançant la qual, cada setmana, a través de les xarxes socials municipals, mostrarà als seus veïns les meravelles de l’entorn mediambiental campellero a través d’arxius fotogràfics municipals i fotografies realitzades per amants del nostre paisatge.

Per aquest motiu, la regidoria convida a participar a tots els seus veïns a apuntar-se a aquesta finestra a la naturalesa a través del correu electrònic medioambiente.elcampello@elcampello.org., on poden enviar les fotografies del nostre entorn i medi natural.“Som conscients que molts de vosaltres trobeu a faltar el contacte amb el medi ambient, per aquest motiu, us acostarem el patrimoni natural campellero”, ha manifestat l’equip tècnic de la regidoria.

En el seu prímera edició, serà Toni Zaragozí, anillador, amant de la naturalesa i membre de SEU Birdlife qui compartisca les seues fotografies dels Puntes de Gosàlvez, un espai natural i “pulmó verd” del nostre municipi, on porta anellant ocells des de fa més de dotze anys.

Entre les llomes d’aquest paratge podem trobar arbustos com l’arç negre, llentiscle o margallons disseminats entre l’espartar. A més, és la llar de nombroses espècies d’insectes i ocells, com la curruca carrasqueña que apareix en la imatge camuflada entre les branques d’un llentiscle.