Aperitius de Fogueres 2022
El cap de setmana les mascletàs ixen de la Plaça d’Estels. El dissabte 11 la Pirotècnia Ferrández de Redovà dispararà en la Avd. Maestro José Garberí amb Avd. Artista Ramiro Soler López, al PAU 5. I el diumenge 12 en el barri de Benalúa al carrer Mèdic Pedro Herrero al costat del parc Corts Valencianes, serà el torn de la Pirotècnia Reyes Martí. Ambdues es dispararan a les 14 hores.
Aquest dissabte a les 20.00 hores torna la tradicional Desfilada del Ninot amb les comissions dels Fogueres disfressades portant un ninot del seu foguera. La cavalcada començarà en Alfonso El Savi i seguirà pels carrers Rambla de Méndez Núñez, Rafael Altamira per a finalitzar en la Plaça de l’Ajuntament.

Rock alacantí al Castell de Santa Bàrbara
El dissabte 11 la banda ‘Lullaby Road’ interpretarà versions en anglés d’èxits del rock a les 12.30 hores que es podrà gaudir de manera gratuïta.
A la nit és el torn del grup Mediterráneo, representants de la música popular alacantina en els anys 80. Una banda inclassificable que van ser pioners a introduir a Espanya el ska o el funk. Actuaran en directe a les 21.30 hores i les entrades estan disponibles a partir de 14,50 €.
https://cutt.ly/qjkowhh 

Nit de Jazz en el Teatre Principal
Torna The Llatí Jazz aquest divendres en el Teatre Principal a les 20.30 hores. Elio, un jove pianista cubà radicat a Alacant, ha participat en diversos escenaris i esdeveniments de la ciutat, però després de estar uns mesos de gira, torna amb entusiasme per a delectar al públic amb un concert nou amb grans músics com el percussionista Pakito Baeza, al contrabaix Pablo Fojo i al saxofon Andrii Mishacov a més d’alguns convidats especials.
Preu: entre 10 i 20€
https://www.teatroprincipaldealicante.com/fichaobra.php?id=1051

Paella gegant i activitats en família
Gaudir d’un gran dia en família aquest diumenge a la Platja de Sant Joan amb jocs, tallers, música, atraccions, una paella gegant i moltes activitats de 10 a 14,30 hores de manera gratuïta.
https://cutt.ly/pjj6fqf

Música exòtica i teatre en Las Cigarreras
Cap de setmana carregat de música i teatre gratuït en Les Cigarreras. Aquest divendres a les 21:30h, dins del Cicle de Noves Expressions Sonores, L’Exotighost realitzarà un concert de música exòtica on utilitzaran instruments com theremines, marimbes, ukeleles baixos, shamisen, electrònica, percussions.
A més, el dissabte a les 20.00 hores es representarà l’obra MIAU MIAU MIAU, Guanyadora de la VI Convocatòria d’Autoria en Ultramar (València). una seqüència desordenada d’esdeveniments que tenen lloc en un dia a partir d’un succés violent visionat per un gat en la televisió.
https://cutt.ly/cjj6y3u 

Pintura de la ‘fi del món’
Aquest divendres 10 s’inaugura en Les Cigarreras l’exposició gratuïta de l’artista seleccionat en la convocatòria BuiltBlanc 2022, Fermín Jiménez Landa: “Fi del Món etc.…”. La matèria de treball d’aquesta exposició és el temps futur. Definible en negatiu -el que no ha passat-, l’esdevenidor se sospita sobre la base d’una experiència subjectiva del que ja hem viscut.
Es pot visitar de dimarts a divendres de 10 a 21.30 hores fins a el 2 de setembre.
https://cutt.ly/xjkoxyi