La huitena edició de Meed Festival ha deixat una petjada inesborrable en el panorama cultural il·licità i en el de la província d’Alacant. Més de 5000 persones es van congregar en L’Escorxador d’Elx per a gaudir d’una experiència única repleta d’art, música, gastronomia i entreteniment.
Des de l’inici fins al final del festival, l’energia i l’entusiasme van ser palpables en cada racó de l’esdeveniment. Els assistents van gaudir d’una experiència única en la qual es van fusionar diferents disciplines artístiques per a crear un ambient vibrant i ple de màgia.
Amb una lluentor especial, l’espectacularitat de la sala Meed Art va captivar a tots els visitants. Els murs es van convertir en art, gràcies al talent i la creativitat dels 13 artistes que van exposar les seues obres. La intervenció artística de la sala i les diverses peces úniques exposades van despertar emocions i reflexions en els assistents, i van deixar una petjada inesborrable en les seues ments.
La qualitat musical del Meed 8.0 va ser impecable. Deejays i artistes internacionals van fer vibrar a la multitud i van convertir la música en el batec del festival.
Un altre èxit rotund de Meed Festival 8.0 va ser Meed Kids, un espai especialment dissenyat per als més xicotets de la mà de Oruguitas Ludoteca i Animajoc. Els xiquets es van divertir i van participar en una àmplia varietat d’activitats creatives i educatives, despertant la seua imaginació i fomentant el seu amor per l’art i la música.
Els food trucks també van ser una part essencial de l’experiència gastronòmica en el festival. Els assistents van poder delectar-se amb una varietat de sabors i opcions culinàries, des de plats vegans i sense glútens fins a delícies tradicionals reinventades.
El bon ambient i l’alegria contagiosa es van fer notar en cada instant i en cada racó del festival. El públic assistent es va unir per a celebrar i gaudir d’una de les cites culturals més importants de la ciutat d’Elx. La diversitat i la inclusió van ser presents en tot moment, creant un ambient de tolerància, respecte mutu i diversió.
Meed Festival 8.0 ha sigut tot un èxit gràcies als artistes, els dissenyadors, els artesans, els food trucks i els col·laboradors que van contribuir a fer d’aquest esdeveniment una experiència memorable. I, com no, gràcies a tot el públic assistent i als moments inoblidables que es van viure en L’Escorxador dissabte passat 1 de juliol.
Amb una huitena edició plena d’emoció i creativitat, Meed Festival ha demostrat una vegada més el seu compromís amb la promoció i difusió de la cultura en totes les seues formes. I es consolida com a altaveu cultural a la ciutat d’Elx i com una cita indispensable per a tots els amants de l’art i la música.