Mercalicante celebra enguany el cinquanta aniversari de la seua constitució com a empresa en 1968 amb l’organització de diverses activitats, entre les quals es troba la realització d’una exposició fotogràfica que arreplegarà, a través de diferents imatges, la història del clúster alimentari i la seua evolució des de la seua creació fins a l’actualitat. L’organització de la mostra expositiva es durà a terme en el mes de novembre.

La directora general de Mercalicante, Dolores Mejía, ha subratllat que “amb la mostra fotogràfica volem acostar la història d’aquesta companyia a la ciutadania, i posar-la en valor acostant el coneixement sobre l’activitat que desenvolupem des de les nostres instal·lacions a la societat alacantina”.

Mercado de compradores. Foto: Diario Información

Mercado de compradores. Foto: Diario Información

Per a commemorar les cinc dècades d’existència, els responsables de la signatura han dissenyat un programa d’activitats que s’ha estrenat amb la presentació d’un logo commemoratiu, que evoca la data de l’efemèride i els valors representatius de la marca. Així mateix, coincidint amb l’aniversari, s’ha engegat una nova web corporativa que, com a novetat, inclou una intranet per a fomentar la transformació digital en la companyia i de les empreses instal·lades en el recinte.

Dins del programa previst també s’escometran dos concursos fotogràfics, un dirigits a professionals de la fotografia i un altre de caràcter amateur. Les imatges guanyadores formaran part de l’exposició fotogràfica sobre la història de Mercalicante.

Aquesta plataforma logística especialitzada en la distribució de productes frescos, que porta ja cinc dècades alimentant a la província d’Alacant i la seua àrea d’influència, ha aconseguit després d’una sèrie de decisions estratègiques posicionar-se com un gran clúster del sector alimentari.

El clúster alimentari compta amb més de 100 empreses operant en les seues instal·lacions que generen uns 550 llocs d’ocupació directa, i altres 500 d’ocupació indirecta. L’empresa va ser constituïda per Mercasa i un grup d’empresaris del comerç i la distribució en 1968, i es va convertir en societat municipal amb la compra del 51% de l’accionariat per part de l’Ajuntament d’Alacant en 1973.

“Mercalicante és molt més del que la gent imagina, som un clúster alimentari que aspira a consolidar-se com a referent en la nostra província i un motor generador d’ocupació, que vertebra els seus principis corporatius en la promoció de l’alimentació saludable i que és per als ciutadans una marca de referència garantia de qualitat i seguretat alimentària”, puntualitza Mejía.

Si t’ha agradat aquesta notícia, comparteix-la en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags #LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtu. Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda