Més d’1.500 músics de tot el món opten a formar part d’una de les 43 places de l’orquestra ADDA·SIMFÒNICA

Més d’1.500 músics de tot el món opten a formar part d’una de les 43 places de l’orquestra ADDA·SIMFÒNICA

L’Auditori de la Diputació d’Alacant ha fet un pas més per a materialitzar la creació de l’orquestra resident ADDA·SIMFÒNICA. Més d’1.500 músics dels cinc continents s’han inscrit per a optar a formar part d’aquesta agrupació liderada per director artístic del centre, Josep Vicent.

El diputat de Cultura, Cessar Augusto Asencio, ha celebrat l’èxit de la convocatòria i ha manifestat que «molts professionals de tot el món, incloent centenars d’alacantins, s’han inscrit per a realitzar les proves. Es tracta d’una oportunitat única, un convocatòria excepcional per a la província, i la xifra ha superat les nostres expectatives. Des de la Diputació d’Alacant estem molt satisfets de poder oferir una eixida a músics de la província amb un projecte professional de màxima qualitat«.

El ADDA s’ha convertit en un espai de referència a Espanya i a nivell internacional, per la qual cosa l’orquestra estable és un pas imprescindible cap al futur”, ha matisat el diputat.

Després d’una primera selecció en funció de l’experiència i el currículum dels músics, l’1 de juliol començaran les audicions presencials en el ADDA. Aquestes sessions es dividiran en dues parts, una primera després de la cortina, a cegues, i una segona davant del tribunal que estarà format per Josep Vicent i professionals especialitzats en cadascun dels instruments.

 

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X