El Auditori Teulada Moraira segueix amb la seua aposta per la pedagogia musical a través de la seua marca turístic/cultural Petit Auditori A+A (Animació i Aprenentatge) amb la finalitat de posar l’accent al caràcter lúdic i pedagògic i que els joves gaudisquen aprenent. Per això, es reuniran en aquest espai cultural 230 músics en la Trobada de Bandes.

Una acció que tindrà lloc divendres que ve, 17 de maig, a les 20h amb la participació de joves estudiants dels conservatoris professionals de Dénia, Altea i Teulada que protagonitzaran un gran concert.

En la primera part, els músics del Conservatori de Música Professional “Tenor Cortis” de Dénia sota la batuta de Salvador Tur interpretaran diverses peces musicals del compositor Pere Sanz, J. Alberto Pina i Saül Gómez.

La Trobada de Bandes seguirà amb la posada en escena dels conservatoris de música professionals de Teulada i Altea amb obres de S.Yagisawa, i Kees Vlak i tindrà lloc l’estrena absoluta de la peça “El viatge de l´heroi” d’Antoni J. Barber. Els joves estudiants de la Marina Alta i Baixa estaran dirigits pel professor Joan Philippe de Trazgenies.

La directora del Conservatori de Música Professional “Mestre Berenguer” de Teulada, Fany Bañuls, apunta que és una trobada on predomina la “convivència i serà un concert molt amé on el públic que assistisca gaudirà amb el programa que han preparat aquests músics”. A més, recalca que és “impactant veure a tants alumnes formant una banda” i anima als ciutadans al fet que acudisquen aquest divendres a aquest concert que han preparat amb tanta il·lusió, l’entrada de la qual és lliure amb aforament limitat.