Més de 3.700 persones han pogut gaudir ja de l’exposició multimèdia ‘Van Gogh Alive – The Experience’ en els seus primers dies d’obertura a Alacant. La mostra va obrir les seves portes dijous passat 13 de setembre a la sala d’exposicions de la Llotja del Peix i continuarà a la ciutat fins al 16 de desembre.

Alacant és la segona destinació de la gira espanyola de ‘Van Gogh Alive – The Experience’, que va començar a Sevilla la passada primavera amb un enorme èxit de públic. L’exhibició és una creació de Gran Exhibitions i arriba al nostre país de la mà de Nomad Art, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria de Cultura.

“Estem molt satisfets amb l’acolliment que ens ha donat el públic d’Alacant en aquests primers dies. No només per les xifres de visites, sinó sobretot per les estupendes sensacions que hem rebut dels qui han pogut viure aquesta experiència”, destaca Elena Goroskova, directora de Nomad Art i comissària de l’exposició. “Van Gogh Alive és una exposició pensada per emocionar, per portar l’art al cor de les persones, sense necessitat que siguin grans coneixedors de Van Gogh”, afegeix.

I és que no és casualitat que es tracti de l’exposició multimèdia més visitada del món: ha recorregut fins avui més de 40 ciutats de diversos continents, una xifra que no deixa de créixer. ‘Van Gogh Alive – The Experience’ proposa una manera única d’acostar-se a l’obra i la vida de Vincent Van Gogh. Més de 3.000 imatges en moviment, llum i música componen una simfonia multimèdia envolupant i plena d’emoció, que estimula tots els sentits.

“Cada persona viu l’experiència d’una manera diferent”, explica Goroskova. “Els nens es veuen enlluernats pel color i el moviment. Els joves tracten de capturar totes les seves sensacions en els seus telèfons mòbils. Rebem a famílies, a estudiants i també a persones majors, cadascun amb la seva forma personal de submergir-se al món de Van Gogh”.

Les entrades de ‘Van Gogh Alive – The Experience’ estan disponibles en la taquilla de l’exposició, a la sala d’exposicions de la Llotja del Peix d’Alacant. També poden adquirir-se a la web oficial de l’exposició (www.vangogh.es), en Ticketea i en El Corte Inglés.

_