Més que Art organitza una mostra d’artesania de primavera al Parc El Campet de Petrer

Més que Art organitza una mostra d’artesania de primavera al Parc El Campet de Petrer

Aquest cap de setmana, 18 i 19 de març, coincidint amb la celebració del Dia de Pare, l’Associació d’artesans i artesanes Més que Art ha previst el seu primer mercat de 2023, una Mostra d’Artesania de Primavera.
La Mostra, que tindrà lloc al Parc el Campet, arrancarà el dissabte a les 11 del matí, fins a les 21.00 de la nit, mentre que l’horari del diumenge 19 serà de 10 a 20 hores.
Reme Barba, integrant de l’associació, ha subratllat que “teníem moltes ganes que arribara la primavera per a eixir al carrer per a mostrar els nostres productes”, informant que durant tot el cap de setmana hi haurà moltes activitats per als xiquets i famílies, amb inflables, música en directe, tallers….
Ha sigut Adnana Draghiciu, integrant de l’associació, qui ha detallat els tallers i activitats programades, algunes d’elles pensades per a “celebrar el dia del Pare amb la família”. Entre les activitats previstes per al dissabte, hi haurà un taller de figures amb filferro, un taller de reciclatge de cartó, una exhibició i torneig de l’Art del Duel i un concert de Javier Sánchez, entre altres. El diumenge hi haurà un taller de felicitacions familiars, un taller de jocs per a pares i xiquets, a més d’altres activitats.
La Mostra comptarà amb entorn de 30 llocs d’artesans i artesanes.
A més d’aquesta Mostra d’Artesania de Primavera, el dissabte 25 de març, coincidint amb ARTenBITRIR, Més que Art també serà al Parc 9 d’Octubre de 10 a 20 hores.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X