Divendres passat va tindre lloc en Espai Rambleta el lliurament de premis del Festival La Lluna 2022, guardons anuals entregats per ComunitAD (Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana). Uns guardons de referència creativa que, anualment, reconeixen la labor desenvolupada pels professionals del sector de la Comunitat.
Durant la gala, la consultora de comunicació Grupoidex, es va alçar amb un total de 9 guardons, destacant un dels premis més rellevants de la nit: el de “Anunciant de l’Any” per a Stoller Europe, gràcies a la campanya de comunicació “Mesa para 3”. Una iniciativa, protagonitzada per actors com Luis Zahera, Paco Tous o Nacho Guerreros, que persegueix visibilitzar una problemàtica global i molt real: segons l’ONU, existeix la possibilitat que, en 2050, la Humanitat no tinga aliments per a donar menjar a tots.
“Mesa para 3” va aconseguir, a més, un total de 7 guardons en el transcurs de la gala, entre els quals podem destacar: Or en la categoria “Producció Audiovisual”, Or en la categoria “Branded Content”, Or en la categoria “Estratègia de Campanya”, Plata en la categoria “Relacions Públiques”, Plata en la categoria “Insight”, Plata en la categoria “Campanya Integral” i Plata en la categoria especial “Idees per un Món Sostenible”.


A més dels anteriors guardons, Grupoidex va sumar una nova Plata en la categoria “Disseny Editorial” per la iniciativa “Inversos”, un volum físic que recopila una sèrie de poemes escrits durant la pandèmia per una selecció de 40 poetes.
El Jurat encarregat de concedir els premis entregats durant el transcurs de la gala ha estat compost enguany per Gema Arias, Directora General d’Estratègia Creativa de Kitchen, Jaime Azurmendi, Director Creatiu de Cheil, Bibiana de l’Alcázar, Directora de Desenvolupament de Negoci de BBDO, Pilar de Giles, Directora Creativa de Proximity, Sergio García, Strategy Director de PS21, Beto Nahmad, Executive Creative Director de VCCP, Nacho Olazábal, Director General de Pingüí Torreblanca, Kerman Romeo, Head of Fame & Mitjana Efectiveness de KFC i Amagoia Sologestoa, Manager de Publicitat, Marca i Branded Content de MásMóvil.