El parc zoològic de Benidorm Terra Natura, va acollir aquest dissabte 10 de juliol, diverses activitats de moda organitzades per Mediterranean Fashion Beach amb motiu de la imminent celebració de la passarel·la de moda banye nous talents que se celebra el pròxim 24 de juliol a les platges de Benidorm.

La jornada es va iniciar amb la producció audiovisual de la col·lecció càpsula ideada per a Terra Natura per MFB denominada, “Save The Planet” i creada per la dissenyadora Davinia Encabo. Aquesta col·lecció de bany, inspirada en els ecosistemes terrestres, en la flora i fauna, porta un missatge de conscienciació perquè preservem el medi ambient. La seua confecció i matèria primera utilitzada compleix a la perfecció amb els cànons de sostenibilitat.

La zona del parc denominada “L’Aviari” va ser l’entorn triat per a filmar els recursos de vídeo que posteriorment serviran per a realitzar el reportatge audiovisual.

Després d’un intens matí, l’equip de treball va gaudir de les instal·lacions aquàtiques del parc en la zona de Aqua Natura, per a posteriorment escometre l’activitat vespertina, amb la realització de l’únic càsting presencial al qual van ser convocats els candidats que aspiraven a convertir-se en models de la Passarel·la MFB Moda Bany Nous Talents de la moda d’Espanya 2021.

Durant el desenvolupament d’aquest, MFB ens va tornar a sorprendre amb una posada d’escena molt diversa on la combinació entre moda, actuacions musicals, presentacions exclusives relacionades amb marques emergents i alguna pinzellada sobre el que es veurà en la passarel·la d’enguany, va captar l’atenció del públic assistent.

La música en directe de Paula Muñoz i Yuri De Oz va posar ritme al modelaje, els influencers convidats pujaven continguts a les seues xarxes socials, mentrestant el jurat prenia nota de les intervencions dels aspirants.

Els models franquícia 2018 i 2019 de MFB Hanna Brooks i Carlos Boix, van motivar amb el seu relat als new façs del modelaje i aprofitant el treball del matí, es van mostrar dos estilismes de la col·lecció Save The Planet.

Va haver-hi temps per a presentar el vídeo promocional de la passarel·la nous talents 2021 IV Edició, que a partir d’ara es podrà visualitzar en xarxes socials. Es va presentar en exclusiva davant els convidats al càsting, un nou concepte d’utilització de peça tan característica de l’estiu com és la tovallola denominada Toaleco, el resultat en disseny de la qual i patronatge, i les seues diferents talles, permeten portar-ho posat a manera de jupetí, creant una composició com a peça de vestir amb uns acabats impecables. Aquesta creació és espanyola i posseeix patent mundial.

Ara només cal esperar a la gran cita amb la moda banye del nostre país per a conéixer qui serà el nou Premi Nacional Moda Bany Nous Talents Moda Espanya 2021, a celebrar al parc urbà de l’Oasi en el passeig de Platja de Llevant de Benidorm aquest pròxim 24 de juliol.

Col·laboren en aquesta IV edició:

Mercedes Benz Hijos Manuel Crespo – ALC Agencia – Hotel Meliâ Benidorm – Hotel Cimbel – Grupo Poseidón – Hotel Levante Club – Terra Natura Benidorm – Oasis Beach Club – Knirps – Zatvs – Mariamare – JM2foto – Blau Comunicación – MLB Estistas – Katrina Profesional – MUBRI España – Culem Watches – Crijusa – OroNovias – Boutique Chaplin – Guacamola – Santos&Matea – Lola Pedrola – Indumenta_T – Bisila moda – AICO Benidorm – Mercado de la Plata – Aquavisión – Casino Mediterráneo – Grupo Aguilar – Mare Azul Boats – Mascarillas Belpla.