El millor espectacle musical sobre el rei del pop en l’actualitat, segons el club de fans de Michael Jackson, Michael’s Legacy, arribarà a l’Auditori de Torrevieja amb els seus 9 ballarins en escena (si ben l’elenc supera la vintena d’actors, cantants i tècnics) i una proposta de veus en directe que cerquen recordar amb públic els grans moments de l’artista. Divendres, 17 d’agost, a les 22:00 hores amb entrades des de 15 euros.

Més de 200.000 espectadors han assistit fins al moment als espectacles, una proposta de gran format i pensada per a tots els públics de la Jackson Danse Company.

A fi d’evocar al màxim els concerts de l’artista més guardonat de la història de la música pop i l’autor de l’àlbum més venut de tots els temps, l’organització compta amb «el millor impersonator del rei del pop, amb gran semblança física i capaç de realitzar i transmetre a la perfecció, cada moviment i gest que acompanyaven en cadascun dels seus concerts a aquest gran artista que va anar Michael Jackson«.

Acompanyat dels restants artistes, interpretarà els grans èxits de Michael Jackson i recrearà el seu gran talent per al ball de l’estel de la cançó i l’audiovisual.

El públic «podrà gaudir d’una escenografia molt cuidada, amb rèpliques exactes de les cançons originals i un toc especial dau per la companyia«, una oportunitat per a recordar i gaudir de la veu de Michael i el seu icònic moonwalk.