L’acte tindrà lloc el dijous a les 19 hores en la Sala d’actes de l’Ajuntament amb entrada lliure limitada a l’aforament del recinte.

L’expresident de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, presentarà dijous que ve 11 de gener a Benidorm el seu llibre ‘Tota una vida’, un acte que tindrà lloc en la Sala d’actes de l’Ajuntament de Benidorm a partir de les 19 hores. L’entrada serà gratuïta per a tot el que ho desitge limitada únicament a l’aforament del recinte.

Revilla és un dels polítics més carismàtics d’Espanya i, als seus 80 anys, ha publicat aquest llibre en el qual fa un repàs a l’actualitat social i política alhora que amenitza als lectors amb les seues vivències i les seues característiques reflexions i amb la llibertat que sempre li ha caracteritzat en expressar les seues opinions.

Els seus 45 anys al capdavant del Partit Regionalista de Cantàbria i les quatre legislatures que ha ocupat la presidència de Cantàbria no li han llevat gens d’optimisme i dedicació per a continuar cent per cent actiu en la vida política espanyola.