La Fundació Mutua Levante informa que dijous que ve dia 02 de setembre a les 19’00 h. tindrà lloc en la seua Seu d’Alcoi la inauguració de l’exposició Fotos en defensa propia del fotògraf Miguel Oriola.

Oriola cursa estudis d’art i música. En els seixanta es trasllada a Madrid per a estudiar art dramàtic i exerceix la fotografia freelance. Des de 1977 comparteix la seua dedicació amb la docència. Des de la seua primera exposició en 1971 ha realitzat innombrables mostres en galeries nacionals i internacionals. La seua obra és present en col·leccions públiques i privades. En 1980 funda i dirigeix la revista POPtografia.

Des dels seus principis ha compaginat la seua obra personal amb l’editorial de moda, il·lustració i campanyes de publicitat. Ha col·laborat en publicacions com Vogue, Ela doble, Cosmopólitan, Tendències, El Pais, Vanitat, etc. És així mateix autor de cursos especialitzats i seminaris, i Director del Màster Internacional de Moda en EFTI (Escola de Fotografia i Tècniques de la Imatge).

En ocasió de PHE 2002 s’organitza una retrospectiva que abasta obra dels últims trenta anys. Els seus últims anys va viure i va treballar a Madrid dedicat exclusivament al desenvolupament de la seua obra personal, incloent el vídeo, la literatura, el dibuix i la docència.