Deu noms nous s’uneixen al cartell de Low Festival 2019, bandes que compartiran escenari i recinte amb New Order, Foals, Bastille, Vetusta Morla, MØ, Cut Copy o Ladytron, entre molts altres. Aquestes noves confirmacions, encapçalades per Miss Caffeina, una de les bandes més volgudes del pop independent nacional, abasten una gran varietat d’estils que posarà, un any més, a Low Festival al capdavant dels festivals nacionals de l’estiu.

La banda madrilenya, encapçalada per Alberto Jiménez, acaba de publicar “Oh Long Johnson”, un disc replet de temes ja convertits en himnes com “Merlí” o “Reina”. El seu últim treball succeeix en el temps a “Detroit”, el seu àlbum més pop fins hui.

Seguint en el pla nacional, Xoel López, amb 14 discos a la seua esquena i més de 20 anys de trajectòria musical, portarà a Benidorm els seus sons de pop-rock alternatiu i el folk clàssic. El gallec serà l’encarregat de portar a Benidorm els seus atrevits jocs de stereos i riffs amb temes de tota la seua trajectòria, incloent “Somnis i Pa”, amb el qual va aconseguir la maduresa musical plena.

Una altra de les grans confirmacions d’aquesta tanda és Alice Wonder: la jove creadora és una de les grans representants del canvi generacional en l’escena independent espanyola. Amb tot just 21 anys ja ha aconseguit sorprendre amb el seu disc debut, “Firekid” i s’ha posicionat com una de les grans referències gràcies a la mescla de sons del jazz, blues i soul amb la seua profunda veu.

Yuksek, un dels grans abanderats de la música electrònica, és un nom que no podia faltar en l’onzena edició de Low Festival. El productor francés, amb diversos singles i tres àlbums a la seua esquena, ha recorregut el món amb el seu propi segell Partyfine, amb el qual s’ha posicionat com una font imprescindible de l’escena electrònica.

El duo londinenc Nova Twins portarà tota la seua feroç energia a la pista amb el seu enèrgic so i la seua mescla de so hard rocker 100% autèntic, al qual elles mateixes han denominat “Nova Soun i que els ha portat a recórrer multitud de festivals internacionals. Des de Buenos Aires i a colp de bateria i riffs arriben Les Lligues Menors. La banda, beneïda per Santiago Motoritzat,presentarà el seu últim treball, “Foc Artificial”, un disc replet de temes de pop-rock malenconiós.

La valenciana Llei DJ serà l’encarregada de tancar la nit del divendres amb la seua sessió repleta de indie-danse, clàssics pop-rock i hits dels 80 amb la qual els lowers no deixaran de ballar fins que isca el sol. La bona música i diversió també arriba a Benidorm de la mà de Rock Nights. La conocidísima festa d’Eivissa, encapçalada per Colin Peters, s’ha convertit amb el pas dels anys en un referent nacional per la seua famosa combinació de qualitat en la seua oferta musical.

Per part seua, els madrilenys His Majesty The King arriben amb el seu so punk, en el que promet ser un dels concerts més salvatges del #Low2019. De la mà de Holy Bouncer, l’últim nom d’aquesta tanda, sonarà el rock més pur amb la seua mescla de guitarres i sons tradicionals que els ha portat a publicar en 2018 el seu disc homònim, perfecte per als amants del rock dels 60 i 70.

Amb aquests deu nous noms, i mancant una última tanda de DJs, el cartell de Low Festival 2019 aconsegueix ja els 50 noms. Per a assistir a la gran cita musical d’aquest estiu serà necessari posseir un abonament de tres dies, que es troba a la venda des de 67€ en lowfestival.es i Eventbrite. També estan disponibles els abonaments VIP (120€) i VIP Pool (170€).