La Sala Euterpe ens ofereix una altra setmana plena de cultura i amb un gran acolliment. L’esdeveniment previst per al divendres tenen més del 70% de l’aforament venut i per al dissabte i el diumenge les entrades estan esgotades.
El divendres 11 de novembre a les 22h torna a l’escenari de Euterpe la cantautora Yoly Saa, sens dubte una de les promeses del pop actual. Amb una veu que t’atrapa des del primer moment i unes lletres amb les quals se’t posaran els pèls de punta. Aquesta gallega ja acumula més de 13 milions d’escoltes en spotify, amb més de 170.000 oïdors mensuals estables i un públic que l’adora, alguna cosa que es reflecteix en la quantitat de sold outs acumulats en la seua extensa gira per tot el país. Els seus directes són una cosa exquisida, ja siga en acústic, trio o full band.
El dissabte 12 i el diumenge 13 a les 22h i a les 19:30h respectivament, arriba a Sant Joan d’ Alacant Te Canyella, una de les bandes més importants de mestissatge del panorama nacional. Després de presentar el seu segon disc «A la Vora del Seny» en una gira en format banda que ha inclòs més d’una trentena de dates al llarg de tot el país, TéCanela torna a les sales aquesta tardor en el seu format més íntim per a presentar un xou a duo en el qual la posada en escena i l’energia que tant els caracteritza es veuen reforçades pels colors i matisos que aporten, tant a nivell musical com líric, les cançons del seu segon treball; un viatge d’anada i volta entre el Mediterrani i Llatinoamèrica, experiències vives i viscudes, complicitat, reflexió i proximitat des de l’humor i la crítica social.
Amb un estil únic, caracteritzat pel mestissatge de ritmes i un directe replet de dinamisme i complicitat amb el públic, el duo TéCanela, format per Ariadna Rubio i Jano Fernández , ha anat creixent des del seu origen en 2016 fins a convertir-se en una de les bandes de referència dins de la nova cançó autor/a. Les seues lletres, carregades d’optimisme i bon rotllo, però també d’ironia i crítica social, són fruit de les seues vivències i de la realitat que els envolta. Les entrades per a aquests dos concerts porten setmanes esgotades.
Per a la resta d’esdeveniments tota la informació i entrades estan disponibles en www.salaeuterpe.com.

Programa

YOLY SAA

·        Divendres 11 de noviem
·        Horari: 22:00h

·        Entrades a 15€ anticipades i 18€ en taquilla

TE CANYELLA

·        Dissabte 12 de novembre

·        Horari: 22h

·        ENTRADES ESGOTADES

TE CANYELLA

·        Diumenge 13 d’octubre

·        Horari: 19:30h

·        ENTRADES ESGOTADES