“Momentos Alhambra en el Escenario”, el cicle de concerts acústics de Cerveses Alhambra, va tornar dimecres passat al Teatre Principal d’Alacant amb un aforament complet per a l’actuació de Marwan. El cantautor va sorprendre els 150 afortunats en un concert íntim, en el qual els assistents van corejar les cançons i van compartir emocions en el mateix escenari al costat de l’artista, a penes separats per un parell de metres. Una moment únic i irrepetible, en un ambient càlid i pròxim, amb la platea com a teló de fons, que el propi Marwan ha definit com “una experiència íntima, càlida, màgica i emocionant, en la qual he experimentat una connexió molt especial amb el públic”

Després de l’actuació del grup Varry Brava el passat 27 de febrer, i ahir de Marwan , el cicle de concerts continuarà el pròxim 24 d’abril amb La Bien Querida, qui també ha aconseguit vendre totes les entrades.

Aquells que s’hagen quedat sense entrada i desitgen assistir al pròxim concert, podran fer-ho gràcies al sorteig de cinc invitacions dobles que es realitzarà a través de la web de Cerveses Alhambra a partir de l’1 d’abril.

SOBRE CERVESES ALHAMBRA

Nascuda a la ciutat de Granada en 1925, i des de 2007 part de la companyia familiar 100% espanyola líder del sector cerveser al nostre país, Mahou San Miguel, Cerveses Alhambra porta dècades elaborant cerveses de gamma Premium (Especialitats) a través de meticulosos processos d’elaboració de caràcter artesanal. Compta amb una gamma de quatre cerveses: Alhambra Reserva 1925, Alhambra Especial, Alhambra Tradicional i Alhambra SENSE, destacades per la seua qualitat excepcional i sabor únic. Per a més informació visite el lloc web corporatiu de Cerveses Alhambra: www.cervezasalhambra.es