“Moments Alhambra en l’Escenari”, de Cerveses Alhambra, torna al Teatre Principal d’Alacant. Després de l’actuació de Anni B Sweet el passat 3 d’octubre, el cicle de concerts acústics continua amb una programació repleta de grans talents musicals. El següent grup a sumar-se a la iniciativa serà Neuman que, amb totes les localitats venudes, actuarà el 14 de novembre en el Teatre Principal d’Alacant per a 150 afortunats. Després del concert de Neuman arribarà el de Morgan el 28 de novembre.

Com en l’anterior edició, tindrà lloc una prèvia, aquesta vegada en Syrah Wine Bar (C/ Castanyers 7) a les 18:00h, en la qual Neuman tocarà en acústic alguns temes del seu recentment estrenat disc Crashpad. L’entrada serà gratuïta i hi haurà signatura de discos. A més, el públic podrà participar en el sorteig de 10 entrades per al posterior concert en el Teatre Principal.

El 15 de setembre Neuman va publicar el seu quart àlbum que, en paraules del seu líder, Paco Román, “es tracta del meu disc més il·lusionant”.

Es titula Crashpad i arriba 3 anys i 3 mesos després de la intensa gira del seu anterior àlbum “If”, que els va col·locar en la primera línia de la música independent del nostre país i que van abordar sense parar des del EP “Bye Fear / Hi Love” que va suposar la seua signatura amb Subterfuge en 2013 i que els va tenir també dos anys de gira.

Quant al format dels concerts, seguiran una dinàmica similar a la d’anteriors ocasions. El públic podrà gaudir de les referències de Cerveses Alhambra en la “Entrada d’Artistes” del teatre, abans de cada actuació. Després de la benvinguda, els assistents accediran a l’escenari, on els estaran esperant unes butaques orientades cap a l’artista, amb la platea com a teló de fons, des de les quals podran de veure i sentir el mateix que el cantant durant la seua actuació. Aquesta és la singularitat de Moments Alhambra Música en l’Escenari, un cicle que permet descobrir d’a prop i amb els cinc sentits aquells detalls de l’artista i les seues creacions que s’escapen a simple vista davant els nostres ulls.

Abans de cada actuació tindrà lloc una entrevista en directe, amb el propòsit que el públic conega en un ambient proper les anècdotes, els gustos, el recorregut professional i la inspiració que ha portat a l’artista a desenvolupar els seus últims temes musicals. Tot açò donarà pas al concert acústic, una forma única de gaudir dels temes musicals de cada artista sense perdre de vista els seus moviments.

Després de l’actuació, la signatura de discos i una nova degustació de Cerveses Alhambra completaran l’experiència.

Cerveses Alhambra sent passió per la música. Un art que no segueix convencionalismes, que promou els millors talents i que valora els processos creatius acurats, basats en la dedicació i el mestratge. Per açò, la marca cerca acostar el millor del panorama musical a cada ciutat, i est és l’objectiu de Moments Alhambra en l’Escenari. Un cicle on cada concert es converteix en una experiència musical única i irrepetible, que marida a la perfecció amb cadascuna de les nostres referències -Alhambra Especial, Alhambra Reserva 1925 i Alhambra Reserva Roja-.

 

Cerveses Alhambra cerca reinterpretacions autèntiques, que permeten gaudir sense pressa de cada concorde de les millors peces sonores. Perquè a voltes necessitem parar, observar i escoltar amb calma el que ens envolta per a ser capaces de sentir l’imperceptible. Perquè hi ha coses que no es poden explicar, cal sentir-les.

 

NEUMAN

Concert acústic en

Syrah Wine (C/ Castaños, 7) 18:00h.

14 DE NOVEMBRE

 

MORGAN

Concerte Acústic en

El 17 (C/ Castaños, 17) 18:00h.

28 DE NOVEMBRE

 

HORARI CONCERTS TEATRE PRINCIPAL

20:00h Obertura de portes

20:30h. Entrevista en directe

20:45h Inicie concerte

 

Cerveses Alhambra i la música

Cerveses Alhambra és el resultat del coneixement i de la passió. D’un art que no segueix els convencionalismes i que converteix les seues creacions en reinterpretacions úniques, tan autèntiques i memorables com les millors peces sonores.

Les experiències musicals que brinda Cerveses Alhambra són úniques i irrepetibles, però totes elles comparteixen un mateix vincle: el descobriment de l’excel·lència musical i l’esperit artesanal de Cerveses Alhambra, a través d’un maridatge amb les seues principals referències -Alhambra Especial i Alhambra Reserva 1925 i Alhambra Reserva Roja.

Perquè a voltes necessitem parar, observar i escoltar amb calma per a ser capaces de sentir l’imperceptible. Perquè els detalls i l’amagat solament poden descobrir-se sense pressa i, per açò, Cerveses Alhambra convida a assaborir les seues cerveses al compàs de les millors propostes musicals amb la finalitat de gaudir experiències úniques per a tots els sentits.