La cinquena edició de “Momentos Alhambra en  el Escenario” torna al Teatre Principal d’Alacant del 16 d’octubre al 27 de novembre. El cicle de concerts acústics torna amb una programació repleta de grans talents musicals com Alba Molina, Delafé, Enric Montefusco i Fredi Leis, que interpretaran les seues cançons molt prop d’un públic que els acompanyarà sobre el mateix escenari. Una experiència musical única i exclusiva de la mà de Cerveses Alhambra en un ambient íntim i pròxim.

En aquesta cinquena edició, “Momentos Alhambra en el Escenario” es consolida dins de la programació del Teatre Principal d’Alacant com una cita imprescindible per a molts alacantins. Pel cicle han passat artistes de la talla de Second, Mikel Erentxun, Soleá Morente, Xiquets Mutants, Rufus T. Firefly, Funambulista, Anni B. Sweet, Neuman, Morgan, Varry Brava, Marwan i La Ben Volguda.

Cerveses Alhambra assega passió per la música. Un art que no segueix convencionalismes, que promou els millors talents i que valora els processos creatius acurats, basats en la dedicació i el mestratge. La marca busca acostar el millor del panorama musical a cada ciutat, i així sorgeix Moments Alhambra en l’Escenari, un cicle on cada concert es converteix en una experiència musical única i irrepetible, que marida a la perfecció amb cadascuna de les seues varietats -Alhambra Especial, Alhambra Reserva 1925 i Alhambra Reserva Roja-.

El pròxim 16 d’octubre, abans de l’actuació d’Alba Molina, es presentarà el cicle en el Teatre Principal, en el qual s’anunciaran les novetats d’enguany i el cartell de la present edició. Quant al format dels concerts, seguiran una dinàmica similar a la d’anteriors ocasions.

El públic podrà gaudir de les referències de Cerveses Alhambra en la “Entrada d’Artistes” del teatre, abans de cada actuació. Després de la benvinguda, els assistents accediran a l’escenari, on trobaran unes butaques orientades cap a l’artista, amb la platea com a teló de fons, des de les quals podran de veure i sentir el mateix que el cantant durant la seua actuació. Aquesta és la singuridad de “Moments Alhambra en l’Escenari”, un cicle que permet descobrir de prop i amb els cinc sentits aquells detalls de l’artista i les seues creacions que s’escapen a simple vista davant els nostres ulls.

Abans de cada actuació, els assistents podran participar en una entrevista en directe, amb el propòsit de conéixer, en un ambient pròxim, les anècdotes, els gustos, el recorregut professional i la inspiració que ha portat a l’artista a desenvolupar els seus últims temes musicals. Tot això donarà pas al concert acústic, una forma única de gaudir de la música de cada artista sense perdre de vista els seus moviments. Després de l’actuació, la signatura de discos i una nova degustació de Cerveses Alhambra completaran l’experiència.

Des de Cerveses Alhambra busquem reinterpretacions autèntiques, que permeten gaudir sense pressa de cada concorde de les millors peces sonores. Perquè a vegades necessitem parar, observar i escoltar amb calma el que ens envolta per a ser capaces de sentir l’imperceptible. Perquè hi ha coses que no es poden explicar, cal sentir-les.

Només 150 persones podran assistir a cadascun dels quatre concerts programats en el Teatre Principal d’Alacant.

 

ALBA MOLINA

16 D’OCTUBRE

DELAFÉ

30 D’OCTUBRE

FREDI LEIS

06 DE NOVEMBRE

ENRIC MONTEFUSCO

27 DE NOVEMBRE

HORARI CONCERTS

20:00h Obertura de portes

20:30h Entrevista en directe

20:45h Inici del concert

 

Venda d’entrades: https://meetandlive.es/