El cicle “Momentos Alhambra” torna a Alacant amb els concerts de La Habitación Roja (9 de setembre) i Zenet (30 de setembre) que es van posposar seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. Fins ara les actuacions tenien lloc en el Teatre Principal d’Alacant on públic i artistes compartien escenari. Atés que l’aforament permés en aquests moments és del 75% i per la particularitat de l’escenari i del format d’aquests concerts, l’organització ha decidit traslladar el cicle a l’espai obert del Pati d’Armes del Castell de Santa Bàrbara.

Els concerts seguiran la dinàmica d’anteriors ocasions. A les 20:15h s’obriran les portes. Una vegada dins, els assistents al concert gaudiran de les varietats de Cerveses Alhambra en una benvinguda que donarà pas a una trobada en directe, amb el propòsit de conéixer de primera mà la inspiració que ha portat als artistes a desenvolupar els temes dels seus últims treballs. En aquesta entrevista informal en la qual el públic també intervindrà amb les seues preguntes, es revelaran algunes anècdotes, els gustos personals i el recorregut professional dels protagonistes.

Després de l’actuació, una nova degustació de Cerveses Alhambra completaran l’experiència.

A través de “Momentos Alhambra”, Cerveses Alhambra busca acostar el millor de l’escena musical, creant experiències que transcendeixen el quotidià per a convertir-se en úniques. Artistes de la talla de Second, Mikel Erentxun, Soleá Morente, Niños Mutantes, Rufus T. FireFly, Funambulista, Anni B. Sweet, Neuman, Morgan, Varry Brava, Marwan, La Bien querida, Alba Molina, Delafé, Enric Montefusco, Kiko Veneno i Georgina han sigut les propostes musicals que ja han passat per l’escenari del Teatre Principal d’Alacant i que a partir d’ara tindran lloc al Pati d’Armes.

Cerveses Alhambra busca reinterpretacions autèntiques que permeten gaudir sense pressa de cada concorde de les millors peces sonores. Perquè a vegades necessitem parar, observar i escoltar amb calma el que ens envolta per a ser capaces de sentir l’imperceptible. Perquè hi ha coses que no es poden explicar, cal sentir-les.

Les dates dels pròxims concerts programats al Pati d’Armes del Castell de Santa Bàrbara són les següents:

LA HABITACIÓN ROJA

09 DE SETEMBRE

ZENET

30 DE SETEMBRE

HORARI DE CONCERTS

20.15 h. Obertura de portes

21.00 h. Entrevista en directe

21.15 h. Inici del concert

Per a més informació i compra d’entrades consultar el següent enllaç: https://meetandlive.es/conciertosalicante/momentos-alhambra