“Momentos Alhambra”, el cicle de concerts acústics de Cerveses Alhambra, va tornar el dimecres al Teatre Principal d’Alacant amb un aforament complet per a l’actuació de Georgina. L’artista va sorprendre els 150 afortunats en un concert íntim, en el qual els assistents van corejar les cançons i van compartir emocions en el mateix escenari al costat de la veneçolana. Un moment únic i irrepetible, en un ambient càlid i pròxim, amb la platea com a teló de fons. Una experiència íntima i emocionant, en la qual artista i públic van experimentar una connexió molt especial.

A l’acústic de Georgina li seguiran els concerts de l’Habitació Roja (1 d’abril) i Zenet (6 de maig)

SOBRE CERVESES ALHAMBRA

Nascuda a la ciutat de Granada en 1925, i des de 2007 part de la companyia familiar 100% espanyola líder del sector cerveser al nostre país, Mahou San Miguel, Cerveses Alhambra porta dècades elaborant cerveses de gran qualitat a través de meticulosos processos d’elaboració de caràcter artesanal. Compta amb una gamma de deu cerveses: Alhambra Reserva 1925, Alhambra Reserva Roja, Alhambra Especial, Alhambra Especial Radler, Alhambra Tradicional, Alhambra Especial Sense, Les Numerades (Amontillado, Pal Tallat i Pedro Ximénez) i Alhambra Baltic Porter, destacades per la seua qualitat excepcional i sabor únic. Per a més informació visite el lloc web corporatiu de Cerveses Alhambra: www.cervezasalhambra.es

SOBRE MAHOU SAN MIGUEL

Companyia familiar 100% espanyola, líder del sector cerveser al nostre país amb una quota de producció de més del 32%. Disposa d’11 centres d’elaboració de cervesa –huit a Espanya, un a l’Índia i dues als EUA–, quatre brolladors d’aigua amb les seues plantes d’envasament i un equip de més 4.250 professionals. Compta amb més de 125 anys d’història, que comencen amb el naixement de Mahou en 1890. Des de llavors, l’empresa no ha parat de créixer. L’any 2000, Mahou adquireix San Miguel. En 2004, incorpora la marca canària Reina i, en 2007, Cerveses Alhambra. A més, ha diversificat el seu negoci amb la compra en 2011 de Solán de Cabres.

Posseeix un ampli portafolio de cerveses nacionals on destaquen, entre altres, Mahou Cinc Estreles, San Miguel Especial i Alhambra Reserva 1925; productes pioners en la seua categoria, com San Miguel 0,0%, San Miguel ECO, Mahou Barrica i marques aptes per a celíacs com San Miguel Glútens Free i Mahou Cinc Estreles Sense Glútens.

També té una àmplia gamma de cerveses internacionals i marques d’aigua com Solán de Cabres. La internacionalització és un dels eixos estratègics per al desenvolupament del seu negoci. Produeix més del 70% de la cervesa espanyola que es consumeix en el món i està present en més de 70 països.