La Setmana de Cinema de Villena segueix el seu curs amb la visita de productors, guionistes i directors cinematogràfics que acudeixen a presentar els seus treballs. I enguany, per a celebrar la 40a edició, s’han configurat una sèrie d’activitats paral·leles com el concert “Moments Broadway” que s’oferirà aquest divendres per part de l’Orquestra Simfònica de Villena (OSVI).

La plaça de Santiago de Villena es convertirà en un gran cinema d’estiu amb música en directe HUI divendres, 13 d’agost, a les 22.30 hores. Una orquestra de cinquanta músics interpretarà un programa musical compost per les bandes sonores de les grans pel·lícules de la història del cinema. D’aquesta manera la OSVI se suma a l’intens programa d’activitats que, amb motiu d’aquest festival cinematogràfic, se celebra des de divendres passat 6 d’agost quan arrancava la Setmana de Cinema.

“Breakfast at Tiffany’s”, “Cinema Paradiso”, “La llista de Schindler” o “Forrest Gump” són alguns dels temes que el director de la OSVI, Isidro Alemañ, ha preparat per al concert del divendres. Tots els temes musicals aniran acompanyats de la reproducció simultània de fragments cinematogràfics de cadascuna de les pel·lícules que formen part del repertori. Per a això, s’ha muntat en la façana de la Casa de la Cultura una pantalla gran en la qual es projectaran aquests fragments, comptant al seu torn amb un projector d’altes prestacions per a garantir la qualitat de les projeccions.

A causa de la situació d’emergència sanitària, l’accés al concert és gratuït amb seient preasignado. Les entrades han de sol·licitar-se en la pàgina web de la Casa de la Cultura www.kakv.com.