Monjove Xàbia organitza un estiu més el campament d’anglés per a joves

Monjove Xàbia organitza un estiu més el campament d’anglés per a joves

La regidoria de Joventut de Xàbia manté un estiu més el campament d’anglès per a joves de 12 i 18 anys que estiguen cursant ECO, batxillerat o cicles formatius. Aquesta activitat, que combina formació i oci actiu, està prevista del 21 al 30 de juliol i es desenvoluparà en el Centre de Natura de Tarihuela (a Castelló) ja que la seua seu habitual –l’alberg juvenil de Moraira- ha tancat les seues portes.

Malgrat el canvi d’instal·lacions, sí que es mantindrà a l’equip de monitors que han treballat en anteriors edicions i que coordinen una setmana en la qual els assistents reben 5 hores diàries de classes d’anglès i la resta del dia poden gaudir d’activitats com a tirolina, piragua, senderisme, teatre o tallers educatius, entre altres.

El preu de campament és de 259 euros i inclou el transport amb autobús fins al recinte, allotjament i manutenció, les classes i assegurança.

Les inscripcions es podran formalitzar en Monjove (Casa de la Cultura) a partir del 13 de maig en horari pel matí.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X