Momentos Alhambra en el Escenario”, de Cerveses Alhambra, torna al Teatre Principal d’Alacant. Després de l’actuació de Anni B Sweet el 3 d’octubre i de Neuman el passat 14 de novembre, el cicle de concerts acústics arriba a la seua fi. El grup encarregat de posar el fermall final a la iniciativa serà Morgan que, amb totes les localitats venudes, actuarà el 28 de novembre en el Teatre Principal d’Alacant per a 150 afortunats.

Com en l’anterior edició, tindrà lloc una prèvia, aquesta vegada en El 17 (C/ Castanyers 17) a les 18:00h, en la qual Morgan tocarà en acústic alguns els seus temes. L’entrada serà gratuïta i hi haurà signatura de discos. A més, el públic podrà participar en el sorteig de 10 entrades per al posterior concert en el Teatre Principal.

Quant al format dels concerts, seguiran una dinàmica similar a la d’anteriors ocasions. El públic podrà gaudir de les referències de Cerveses Alhambra en la “Entrada d’Artistes” del teatre, abans de cada actuació. Després de la benvinguda, els assistents accediran a l’escenari, on els estaran esperant unes butaques orientades cap a l’artista, amb la platea com a teló de fons, des de les quals podran de veure i sentir el mateix que el cantant durant la seua actuació. Aquesta és la singularitat de Momentos Alhambra Música en el Escenario, un cicle que permet descobrir d’a prop i amb els cinc sentits aquells detalls de l’artista i les seues creacions que s’escapen a simple vista davant els nostres ulls.

Abans de cada actuació tindrà lloc una entrevista en directe, amb el propòsit que el públic conega en un ambient proper les anècdotes, els gustos, el recorregut professional i la inspiració que ha portat a l’artista a desenvolupar els seus últims temes musicals. Tot açò donarà pas al concert acústic, una forma única de gaudir dels temes musicals de cada artista sense perdre de vista els seus moviments.

Després de l’actuació, la signatura de discos i una nova degustació de Cerveses Alhambra completaran l’experiència.

Morgan és un projecte nascut a mitjan 2012, encara que no és fins a finals de 2015 quan decideixen entrar en l’estudi a gravar el seu primer àlbum North.

El disc ix a la venda al febrer de 2016, coincidint amb la seua volta als directes, aquesta vegada ja amb formació elèctrica i la incorporació a la banda d’Alejandro Ovejero al baix i David Schulthess al teclat. Aquest primer concert de presentació en la Sala Sol també és el primer en el qual pengen el cartell de “no hi ha entrades”: unes setmanes després, farien el mateix en Berriz (Bizkaia) i en els seus dos concerts en el Teatre Lara de Madrid, al juny i setembre de 2016.

2017 va ser l’any de la seua consolidació com a banda: van arrancar de la millor forma possible reeditant el seu disc de manera autogestionada i entrant en llistes de “més venuts”.

Al març de 2018 i després de només dos mesos parats, tornen de nou amb el seu segon disc, AIR: el disc que sens dubte va a marcar un abans i un després és la seua carrera com a banda, gravat i produït entre finals de 2017 i principis de 2018 de nou per Jose Nortes, a Madrid.

Cerveses Alhambra sent passió per la música. Un art que no segueix convencionalismes, que promou els millors talents i que valora els processos creatius acurats, basats en la dedicació i el mestratge. Per açò, la marca cerca acostar el millor del panorama musical a cada ciutat, i est és l’objectiu de Momentos Alhambra en el Escenario. Un cicle on cada concert es converteix en una experiència musical única i irrepetible, que marida a la perfecció amb cadascuna de les nostres referències -Alhambra Especial, Alhambra Reserva 1925 i Alhambra Reserva Roja.

Cerveses Alhambra cerca reinterpretacions autèntiques, que permeten gaudir sense pressa de cada concorde de les millors peces sonores. Perquè a voltes necessitem parar, observar i escoltar amb calma el que ens envolta per a ser capaces de sentir l’imperceptible. Perquè hi ha coses que no es poden explicar, cal sentir-les.

MORGAN

Concerte Acústic en

El 17

(C/ Castanyers, 17)

18:00h.

28 DE NOVEMBRE

 

HORARI CONCERTS TEATRE PRINCIPAL

20:00h Obertura de portes

20:30h. Entrevista en directe

20:45h Inici concert