Miqui Puig, exvocalista de Los Sencillos, presenta a Alacant “15 Canciones de amor, barro y motores». Un dísco que va arrancar el mes de desembre passat amb «Raros”, el primer single d’aquest nou treball. El polifacètic artista català actualment professor en l’Acadèmia de OT, ens avança aquesta cançó, només la primera de 14 més que componen el nou plançó.

L’1 de febrer es va editar aquest nou disc titulat “15 Canciones de amor, barro y motores».

“Raros está inspirada y basada en el acto diario de ser diferente ante la norma.
Raros estuvo por miedo guardada en un cajón más de diez años.
Raros ahora tiene sentido, creo que mucho.
Raros somos todos”.

L’ex de Los Sencillos explica sobre el seu nou treball que s’editarà en format disc, mixtape i cassette: «Tinc un disc nou: amb cançons molt meues. Fet a casa, amb llibreta, llapis i mètode». En aquest primer concert, el cantant s’envoltarà de la banda Associació Cicloturista Puig (ACP), els seus fidels escuders que li abrigallaran per a plasmar en directe el so de la seua pròxima mixtape.

La Associazione Ciclistica Popolare porta tocant guitarres i tambors des de l’any 2013 quan Miqui Puig refunde la seua banda d’acompanyament. Puig despues de cantar per als Senzills sempre ha tingut molt clar durant tota la seua carrera en solitari que el so defineix, marca i evoluciona dia a dia. Per això la ACP va ser clau en el so de “Escola de Capatassos”, reeixida volta en disc i en directe del creador del so North Barcelona en 2017. Per al 2019 parteixen del so del nou treball “15 cançons d’amor, fang i motocicletes” dissenyant un repertori de ball on prometen desenpolvar totes aqueixes joies (hits grans i xicotets) , que Miqui ha escrit i cantant en més de 30 anys de carrera. Guitarres, tambors, sorolls, veus i samplers que s’encarregaren de fer-te ballar. Aqueix és el seu unico objectiu. On ens podem endollar?.

En aquest mateix esdeveniment, Pilar Arejo presentarà el seu nou single «Mirar sense obrir la porta».

El nou tema de la cantant alacantina Pilar Arejo arriba amb sons contundents i continua la seua missió de bastir ponts entre Espanya i Itàlia a través de la música. ‘Mirar sense obrir la porta’ ja pot escoltar-se en les principals plataformes on-line en dos idiomes, la versió dels quals en italià, ‘Senza Aprire Mai La Porta’ és un treball d’adaptació de la cantautora italiana Laura Bono. Gravat en l’estudi SoundRoom de Maurizio Pinna en Alghero, Sardenya, i masteritzat a Roma en Studio Màster de Giussepe Zaccaria, ‘Mirar sense obrir la porta’ reforça la connexió que Pilar Arejo té amb el país veí, on ha viatjat en diverses ocasions per a oferir concerts i on ha gravat el seu disc ‘A cel obert’.

“El viatge a Itàlia era apostar a guanyar… deu dies per a materialitzar el treball de molts mesos. Cadascuna de les persones que ha participat en la cançó m’ha donat el millor que sap fer. Tot venia processat de casa, però una vegada allí es va multiplicar per mil”, apunta l’artista. El seu nou senzill és una història d’atracció, on Pilar ens parla de “dues persones que es busquen però mai es troben. No s’atreveixen a sentir, no es miren per dins. Ara resulta més barat canviar el que es trenca, que arreglar-ho”.