Mr. Kilombo és el projecte personal de Miki Ramírez. Amb quatre treballs a la seua esquena, aquest artista madrileny s’ha consolidat com una de les grans apostes del panorama nacional. Una posada en escena enèrgica i interactiva, recolzada per uns temes amb lletres cuidades amb manyaga i subtilesa, convertides en melodies pegadizas, amb tornades contundents. Una metralladora de disparar hits, en definitiva. És llum, és energia i és vitalisme.

Des que publicara el seu primer treball “El lado Gamberro”  (Warner, 2008), hem pogut veure l’evolució constant d’aquest habitual de l’escena nacional. En 2010 va publicar “Biodramina” (Maleït Rècords) amb gran èxit de públic i crítica, encara que no va ser fins al seu tercer treballe “” (MyMajorCompany, 2014), quan va aconseguir el reconeixement del gran “Baile de desfraces” públic i dels mitjans, sent ja molts dels temes d’aquest àlbum, que van sonar en totes les ràdios nacionals, part de l’imaginari col·lectiu. Al novembre de 2016, va presentar “Invencibles” i, després de recórrer Espanya, Mèxic i Colòmbia amb aquest treball, va culminar amb un ple absolut en la mítica sala Joy Eslava de Madrid.

Mr. Kilombo ha col·laborat amb artistes com: Rozalén, El Canijo de Jerez, Jenny & The Mexicats, El Kanka, Mossegue, Pedro Pastor, Macaco (a qui ha acompanyat com a integrant de la banda els últims 7 anys) o El Xiquet de la Hipoteca.

Les visites del seu canal de YouTube es compten per milions, tant a Espanya com a Llatinoamèrica, i en les seues xarxes socials compta amb una àmplia legió de seguidors. En aqueixes mateixes xarxes, és on Mr. Kilomboanunciaba fa uns dies que ha tornat a l’estudi d’enregistrament i que en breu podrem gaudir de nou material que se sumarà al single «Cabecita loca” estrenava fa unes setmanes i que dóna nom al seu actual gira, gira que arriba a Elx el 24 de maig a la sala La Llotja a les 21,30 h. Les entrades estan a la venda en Ticketea.