El cicle Píldoras Musicales finalitza amb un cap de setmana ple de música. Mr. Kilombo arriba amb la seua banda a l’auditori de Sant Joan d’Alacant el dissabte 17 d’abril a les 19h. Amb 5 treballs a la seua esquena, aquest artista madrileny s’ha consolidat com una de les grans apostes del panorama nacional. Una posada en escena enèrgica i interactiva, recolzada per uns temes amb lletres cuidades amb manyaga i subtilesa, convertides en melodies pegadizas, amb tornades contundents. Una metralladora de disparar hits. En definitiva; és llum, és energia i és vitalisme.

El diumenge 18 d’abril a les 18h posarà el fermall final la banda valenciana Santero y los Muchachos. Rock reposat, caràcter i melodies pròpies, aquesta vegada en format de Trio Acústic. No pots perdre-te’ls en directe, perquè trauran el millor de tu amb una sòlida posada en escena i una harmonia vocal que farà inevitable la unió dels seus cors amb el teu. Santero és una fusió generacional 50’s, 60’s, 70’s i vi gran reserva. Llocs, platges, camins, sang i vivències.

Tots dos concerts compleixen amb totes les mesures sanitàries d’aforament i seguretat enfront del covid-19. Encara pots comprar entrades per a cadascun dels concerts en www.salaeuterpe.com.

PROGRAMA:

MR.KILOMBO

Dissabte 17 d’abril

19h (Obertura de portes 18h)

Auditori de Sant Joan d’Alacant

PREU: 20€

________________________________

SANTERO I LOS MUCHACHOS

Diumenge 18 abril

18h (Obertura de portes 17:15h)

Auditori de Sant Joan d’Alacant

PREU: 15€