Després de les primeres dues setmanes d’obertura de l’espai, Muelle12 fa el primer balanç del seu encara curt període de vida. Dos concerts sold out, ple total durant el cap de setmana en la zona gastronòmica Terminal, suport a l’escena emergent de la mà del cicle Gent Nova i fins i tot els primers emprenedors que van canviar el teletreball per treball al sol de la Terreta, acudint amb el seu portàtil a treballar a Muelle12 entre setmana.

Cosits els últims serrells organitzatius i constatada l’excel·lent acolliment del projecte per part de la ciutadania alacantina, és el moment de continuar construint l’agenda cultural i segura de la ciutat, amb 14 noves incorporacions a l’agenda de concerts i espectacles que tenen lloc cada setmana en la zona principal de concerts, l’Auditori.

Així, a partir del mes d’abril i fins a setembre, s’incorporen a Moll 12 Zenet, Ángel Stanich, Fuel Fandango, La Bien Querida, Lladella Russa + Rigoberta Bandini, Mastodonte, Xoel López, Los Morancos, León Benavente, Cepeda i Zahara.

Entrades ja disponibles

Les entrades per als nous xous confirmats en Muelle12 ja estan disponibles enmuelle12alicante.això enentradas.com.

Programació Muelle12 – AUDITORI

30 abril – ZENET

7 maig – ÁNGEL STANICH

8 maig – FUEL FANDANGO

21 maig – LA BIEN QUERIDA

22 maig – LLADELLA RUSSA + RIGOBERTA BANDINI

22 maig – MASTODONTE

12 juny – XOEL LÓPEZ

2 juliol – LOS MORANCOS

31 juliol – LEÓN BENAVENTE

1 agost – CEPEDA

28 agost – ZAHARA