Museu al Carrer de Sant Joan: acostant la cultura i l’art a tots els públics

Museu al Carrer de Sant Joan: acostant la cultura i l’art a tots els públics

Les Regidories de Cultura i Manteniment i Obres tornen a col·laborar en el cicle artístic «Museu al Carrer» comisariado per Leonidas Spinelli i basat en la reinterpretació d’obres artístiques clàssiques amb l’objectiu de fomentar l’art i contribuir a la millora d’estètica urbana, d’una forma propera, visual i atractiva.Després de dues reeixides edicions, enguany l’Ajuntament ha volgut continuar acostant la cultura i l’art a tots els públics i recuperar les places i parcs com a punts de trobada, convertint Sant Joan en una galeria d’art durant tot l’estiu.

Per a la seua realització, els deu artistes han tingut llibertat per a interpretar les obres amb diferents estils, ja siga a través de la pintura, la fotografia, la il·lustració o qualsevol altra tècnica que els permetera reinventar de manera original i personal el seu contingut.

En aquesta ocasió, s’ha decidit canviar la intervenció urbana per uns expositors en forma de poal que traslladen les obres a les principals places i parcs del municipi, fent molt més fàcil el recorregut i la contemplació de les mateixes: Plaza d’Espanya, Plaza Maisonnave, Plaza de l’Ordana i Parc Municipal. Com sempre, les interpretacions vénen acompanyades per l’explicació de l’obra original a la qual fa referència, així com d’un aclariment de cada autor sobre la seua pròpia concepció del producte. Una forma ideal de fomentar la reflexió i la trobada de les persones.

Les edils de Manteniment i Obres, Eva Delgado, i de Cultura, Clara Rodríguez, coincideixen en la importància d’apostar per projectes que, a més d’afegir un valor turístic, didàctic i cultural al nostre municipi, diversifiquen els espais per a despertar l’interès per l’art, el coneixement i la cultura en general a tota la ciutadania. Però, sobretot, per a recuperar les places i parcs com a llocs de trobada amables per als veïns i veïnes de Sant Joan.

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X