La segona fase de les obres d’adequació del nou Museu Dámaso Navarro en el carrer La Font s’han iniciat amb un pressupost de “una mica més de 240.000 euros” segons ha informat Fernando Portillo, regidor de Cultura, Patrimoni i Urbanisme, al costat d’Irene Navarro, alcaldessa de Petrer.

El temps d’execució serà de 40 dies “amb la idea que al llarg del mes de gener, sense posar data”, es puga “inaugurar aquest nou museu”, ha anunciat Portillo, qui, a més, ha reconegut que porten “molt temps somiant amb tenir un museu de futur actualitzat i accessible”.

Per la seua banda, Irene Navarro ha afirmat que “hi ha una important aposta de l’equip de govern per aquest projecte”, ja que, “no és un museu a l’ús”, sinó que es tracta d’un museu de tots “fet amb les aportacions de veïnes i de veïns, per tant tots i cadascun” poden veure’s reflectits en ell.

I ha afirmat, a més, que es tracta d’un projecte que aposta “de manera important” pel passat, però sempre pensant en el futur.

Així mateix, Navarro ha volgut recordar que la finalitat d’aquestes obres “és la recuperació d’espais”, ja que “la intenció de l’equip de govern sempre ha sigut tenir una ciutat totalment accessible per a totes i per a tots”.

Quant a la finalització de les obres, Portillo ha afirmat que “va a quedar pendent una tercera fase d’entorn de 80.000 euros” per a adequar una de les dues zones de serveis públics i els despatxos dels treballadors.