Aquest dijous 7 a les 20:30h gaudeix del concert “Revòlver, 30 anys”.

“Revòlver, 30 Anys” és una frase curta, senzilla i aparentment fàcil de llegir. Però darrere d’aqueixa frase es condensa un concert i una gira que recull tota una vida en el seu vessant artístic, professional i personal. Aquest concert únic pretén posar música a tota aqueixa vivència. Són les cançons de Revòlver – de Carlos Goñi – les que han il·luminat el camí durant aquests 30 Anys i és el moment de fer-los un xicotet homenatge i emmarcar-les dins de la carrera de la banda.

PREUS

VIP F1: 45€

VIP F2: 40€

VIP F3: 35€

Pati i Club: 30€

Llotja correguda: 25€

Amfiteatre: 20€

Aquest divendres 8 a les 20:30h i aquest dissabte 9 a les 20:00h, gaudeix de l’espectacle de comèdia “No te metas en política: QUÉ RICO TOUR” de Facu Díaz i Miguel Maldonado.

Mentre deixem arrere una maleïda pandèmia que va obligar a acabar de manera abrupta el seu anterior gira, Facu Díaz i Miguel Maldonado tornen al que més els agrada: llepar baranes. I ho faran recorrent de nou la geografia de l’estat aprofitant els viatges per a representar el seu nou xou anomenat QUÉ RICO TOUR. En aquest espectacle de llum i color (alguns ho comparen amb el Cirque du Soleil)* fan el seu ja clàssic repàs de les qüestions més rellevants de l’actualitat, amb traces de frivolitats sense importància. Tal com ens tenen acostumats, Díaz i Maldonado han perpetrat un text brillant que ha captivat als seus amics i familiars més pròxims. Humor, política i potser algunes relliscades amb corfes de plàtans es donen cita en un escenari plagat de cables, focus i atrezzo d’altres representacions. T’ho perdràs?

PREUS

Pati i Club: 19€

Llotja correguda: 17€

Amfiteatre: 15€

Aquest diumenge 10 a les 18:00h arriba al Principal “Portes Obertes” dirigida per Abel Folk i autoritzada per Emma Riverola.

París està immersa en el caos. Diverses bombes han esclatat provocant desenes de morts. La ciutat està voltada. Els carrers, tallades. El transport públic no funciona. Davant el col·lapse, veïns del centre de la ciutat conviden a les seues cases als quals han quedat atrapats. Julie també ofereix el seu apartament. Quan obri la porta, es troba amb un jove que l’enfronta als seus prejudicis. Què ocorre quan el temor s’obri pas en les nostres vides? Des de l’exterior, arriben els laments d’una ciutat ferida. A l’interior se succeeixen els silencis, les confessions, la tendresa inesperada i, també, les mentides. Massa mentides.

PREUS

Pati i Club: 25€

Llotja correguda: 18€

Amfiteatre: 12€

DESCOMPTES

25% +65 anys

25% – 25 anys

50% Estudiants de Teatre (ET)

30% Estudiants Universitaris (O)

Bono Teatro

15% Aturats (D)