La Basílica de Santa María d’Elx acull la VIII edició del cicle de concerts d’òrgan La Música del Cel. Durant els dos pròxims divendres de novembre, es podrà gaudir de manera gratuïta en Santa María a les 21.00 hores dels intèrprets: Daniela Timokhine (19 de novembre) i Pedro Alberto Sánchez (26 de novembre).

Aquesta aposta cultural, convertida en referent del panorama musical organístico de la província, ofereix des dels seus inicis interpretacions magistrals amb un instrument de la més alta qualitat construït per Gerhard Grenzing.

El públic assistent, a més d’escoltar, podrà gaudir de la tècnica i virtuosisme dels seus intèrprets gràcies a la instal·lació d’una pantalla situada en l’altar de la basílica, que retransmetrà en directe els moviments de l’organista. Les persones que no es puguen desplaçar a l’església, podran seguir els concerts a través dels canals de YouTube i Facebook de la parròquia.

L’esdeveniment organitzat per la comissió Diocesana de Patrimoni Organístico del Bisbat d’Orihuela-Alacant i la basílica de Santa María, compta amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx, la fundació Juan Perán-Pikolinos i Grupo Antón Comunicación.