Música i teatre aquesta setmana en el Teatre Principal

Música i teatre aquesta setmana en el Teatre Principal

Aquest dijous 27 de maig a les 20:30h veurem a “Trudy Lynn & Her Blues O.S. a. Band” acompanyada del armonicista Steve Krase. Realitzaran un concert en el qual els gèneres electric blues, soul blues, soul i R&B seran els protagonistes.

Trudy Lynn és considerada la primera dama del blues soul de Houston i l’hereua emocional de Etta James i Koko Taylor. La cantant compta amb tretze discos publicats en solitari, cinc nominacions als Blues Music Awards i és membre del Saló de la Fama de la Música de Houston.

PREUS

Pati i Club: 30€

Llotja correguda: 20€

Amfiteatre: 15€

Aquest divendres 28 de maig a les 20.30 veurem al cantant i compositor Shuarma en “Shuarma canta Bowie”.

L’artista retrà homenatge a un dels músics més camaleónicos i influents de la història de la música, David Bowie, despullant les seues cançons més grans i aportant una visió única i intimista de la icona.

El concert repassa durant 90 minuts la trajectòria del cantant mitjançant l’ús del piano, guitarra acústica i elèctrica.

PREUS

Pati i Club: 25€

Llotja correguda: 20€

Amfiteatre: 15€

Aquest dissabte 29 de maig a les 19h arriba “EL GRITO”, una obra escrita per Itziar Pascual i Amaranta Osorio que es basa en una història real que va ocórrer fa alguns anys a Espanya.

És la història de com una sèrie d’esdeveniments poden canviar el rumb de la vida d’una dona que aguanta un darrere l’altre els embats del seu nou destí fins que la veritat s’obri camí.

El Crit parla de somnis, d’amor i superació; de la importància de no deixar-nos acovardir i continuar lluitant per totes les persones que ens van donar suport i ens van ajudar a créixer. i pels xiquets i joves que esperen de nosaltres el millor.

L’elenc està format per Ana Fernández, Nuria García, Óscar Codesido, Lucía Barrat, Alberto Iglesias, Pablo Turégano i Carlota Ferrer.

PREUS

Pati i Club: 25€

Llotja correguda: 18€

Amfiteatre: 12€

DESCOMPTES

25% +65 anys

25% – 25 anys

50% Estudiants de Teatre (ET)

30% Estudiants Universitaris (O)

15% Aturats (D)

Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X