Aquesta setmana, el Teatre Chapí presenta una doble proposta: continuant amb el seu cicle dels dijous clàssics, el Quintet de Vent de l’Orquestra Simfònica del Teatre Chapí oferirà un concert el dijous 2 de desembre. El divendres 3 , finalitzarà el cicle “Destapa moments íntims” de la tardor amb “Hoy puede ser mi gran noche”  de Teatre en suspens.

MÚSICA PER A QUINTET DE VENT. Solistes de l’Orquestra Simfònica del Teatre Chapí.

Un fantàstic programa en el qual cinc solistes de l’Orquestra del Teatre, interpetarán obres de Mozart, Beethoven, Albéniz, Granados i Sorozábal, entre altres.

Els intérpetes són: Ana María Guillén Gil (flauta), Pedro Azorín Arques (fagot), Gabriel Sanchiz Rico (clarinet) Juan Salvador Bañón Martínez (trompa) i Carlos Monzó Romero (oboé).

L’accés al concert és amb invitació, per al que haurà de sol·licitar-se en la taquilla del Teatre o en el correu electrònic: teatrochapi@villena.es.

HOY PUEDE SER MI GRAN NOCHE d’Andrea Jiménez i Noemi Rodríguez

Ganadora de diversos premis nacionals i internacionals, la funció Hoy puede  ser mi gran noche, és una peça còmica i musical, un exercici d’acte ficció que conta la fascinant història d’un cantant d’orquestra a la Galícia dels anys 90 i de les seues filles, la màxima aspiració de les quals en el present és ser com el seu pare. Una història emocionant, a càrrec del Teatre en suspens, un relat esquinçador en el qual es desplega tota l’eloqüència de la seua poètica teatral, carregada d’irreverència, tendresa i humor, i que ens parla de la batalla d’una dona que baralla dia rere dia entre l’extraordinari i el quotidià, entre la gesta i la derrota, entre el deure i la felicitat.

Estem davant una obra divertida, però sobretot valenta i profunda, una celebració d’un món ja extint, un cant als perdedors, però també als quals mai, malgrat les adversitats, deixen d’esperar que arribe el seu moment, la seua gran nit.

Hui pot ser la meua gran nit, tanca el cicle “Destapa moments íntims 2021”. Després de la funció, tindrà lloc una degustació de vi del Celler Vinesens de Villena.

MÚSICA PER A QUINTET DE VENT. Solistes de l’Orquestra Simfònica del Teatre Chapí.

Dijous 2 de desembre 2021. 20’00 h.

Entrada lliure amb invitació. (Sol·licitud d’invitacions per telèfon (965814750 – 965808349 o per correu electrònic: teatrochapi@villena.es)

HOY PUEDE SER MI GRAN NOCHE  d’Andrea Jiménez i Noemi Rodríguez

Viernes 3 de novembre 2021. 20’30 h.

Amb Noemi Rodríguez i Darlene Rodríguez.

Preu únic: 12 €. (Inclosa degustació) Cinema Chapí. Aforament limitat.

TEATRE CHAPÍ DE VILLENA.