El regidor de Participació Felip Sànchez ha presentat la segona edició de la campanya de dinamització de barris i pedanies Elx Participa, que començarà el divendres 15 de març en Carrús, amb tributs a Guns N’ Roses i AC/DC, i conclourà el 19 de juliol en Arenals del Sol amb una festa. L’edil ha valorat positivament l’experiència de l’any passat, que, igualment, va tindre lloc en les places i pedanies de la ciutat.
Hem programat tot tipus d’activitats”, ha dit Sànchez, que, així mateix, ha expressat que es repetirà l’experiència del Espai Associatiuen quatre de les ubicacions, per a oferir-li-ho a les oenegés i associacions del municipi, i que puguen exposar el seu treball i captar socis.
El regidor ha desgranat la programació: al març actuaran els grups musicals ‘L’altra’ i ‘El camió del fem’ en el Raval, a més d’un mercat ambulant vintage i les funcions de The Gagarins o Jineta en El Pla. A l’abril, La Foia acollirà l’actuació de Regomello, Altabixla del mag Carratalá, i Torrellano als humoristes María Juan i Llavor, i a Eugeni Alemán.
Al maig, els grups Tocama Matanuca, Iván Serrano i Insoma intervindran en Altabix-Universitat; en Carrús Est, Sarah Amier; i, en la plaça Primer de Maig, CPU, Matxet, Enbocai Tanaka. Mentre que en El Pla-Sector V, Ramonets i Gatetemón.
Al juny serà el torn del mag Alberto Celdránen Altabix, el del conjunt Epi Epi A!, malabaristes i el mag José Mari en Els Palmerars, i de Regomello en La Marina.
Al juliol es farà un Correfocs en Les Baies, i el monologuista Xavi Franqueza actuarà El Altet.
La dinamització no solament té l’objectiu que els veïns isquen al carrer, sinó atraure la resta de ciutadans del municipi i de fora als barris«